Cuvinte de septembrie, cu Paul Simon Esperando și Sorin Lucaci

Proiectul muzical-literar «Cuvinte de septembrie» vă propune în fiecare zi de miercuri a lunii septembrie (2 – 9 – 16 – 23 – 30) o întâlnire cu muzica bună şi poezia, alături de chitaristul Paul Simon Esperando şi invitaţii săi. Proiectul „Rezidentul lunii” se repune în scenă sub egida „ Nights by Gorby”, urmând ca ştafeta zilelor de miercuri să fie preluată de un alt rezident în luna octombrie.

banner sorin

Miercuri, 2 septembrie 2015, ora 19.30, pe terasa „La Ursuleţ” din parcul Herăstrău, va avea loc spectacolul „Cuvinte de septembrie”. Provocarea lansată de starea poeziilor lui Sorin Lucaci va fi onorată cu răspunsurile muzicale din diferite genuri (jazz, blues, rock, latino) de către Paul Simon Esperando într-un show plin de emoţie cu parfum de toamna.

In program, ca un tribut muzical, se vor regăsi piesele celebre ale lui Joe Cocker si Frank Sinatra.

Sorin Lucaci – poet, promoter cultural, realizator tv. Nascut in 1970 la Bucuresti, absolvent al Facultatii de Psihologie-Sociologie. Debut literar in 1988 in revista SLAST, cu un grupaj de versuri. Publica volumele Revolta îngerilor la Editura Vinea, În burta grasa a peștelui de duminică la Editura Herg Benet, Ghilotina cu miros de scorțișoară și Victime colaterale la Editura Integral.

Paul Simon Esperando este un artist care si-a inceput activitatea muzicala in anii 80 in calitate de chitarist bass, in componenta mai multor formatii rock bucurestene. Cel mai cunoscut proiect este cel cu formatia „Esperando” cu care a editat un disc in 1994. Din anul 2005 si-a inceput cariera solo de chitarist editand doua albume personale, „Finding Liberty” si „Up’. Este cunoscut mai mult pentru activitatea de producator muzical si inginer de.sunet in domeniul muzicii sacre ,162 de albume realizate cu cele mai prestigioase coruri si grupuri vocale din tara, si compozitor muzical de media. Din 2014 a inceput colaborarea cu Dan Hagiolu la proiectul muzical „West Side Duet” o poveste muzicala cu refrene arhicunoscute marca Frank Sinatra, Nat King Cole, Louis Armstrong si alte nume celebre.

Lasă un semn

Comentariu

Donează 20% de SemneBune

Dacă reprezinți o entitate juridică, te rugăm să descarcarci, completezi și semnezi Contractul prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Direcționarea a 20% din impozit este deductibilă pentru că suntem în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 5.016 abonați.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.