Concertul de lansare a albumului „Atât de bine” semnat Adrian Berinde

Joi, 18 iunie 2015, orele 21:00, la clubul Tribute din București va avea loc concertul de lansare a albumului „Atât de bine”, concert ce va marca, de asemenea, aniversarea a 20 de ani de activitate muzicală a cantautorului Adrian Berinde.

Albumul „Atât de bine” este cel de-al șaptelea album semnat Adrian Berinde, din discografia sa mai făcând parte albumele „Absent” (1995), „Negru de fum” (1996), „Vertical” (1998), „Captiv în inutil” (2001), „Albaștri după ploi”(2003) și „Azil” (2011), albume pentru care semnează atât versurile, cât și muzica.

Adrian Berinde este un artist care ocupă un loc special în peisajul muzical româneasc, datorită vocii inconfundabile și a stilului unic – un mix original de rock, folk și poezie autentică. Dar, în ciuda personalității enciclopedice (pictor, muzician, poet, regizor), este o figură discretă, fiind rezervat și selectiv în apariții publice.

La concertul aniversar din 18 iunie de la clubul Tribute, Adrian Berinde va urca pe scenă împreună cu muzicienii de care îl leagă o îndelungată colaborare și o veche prietenie: Jimi „EL” Laco (chitară, vioară), Geza Grunzo (piane, claviaturi, sintetizatoare), Norbert Covacs (claviaturi, chitară), Luci Stein (bass) și Claudiu „NAȘU” Purcărin (tobe).

Partenerii media ai evenimentului sunt: Radio Romania Cultural, Sport Total, Rock Zone Radio, Magic FM și revista SemneBune.ro

berinde tribute

Despre artist:

Adrian Berinde (n.1958) a devenit un nume în pictura contemporană în Elveția, unde a organizat numeroase expoziții personale și și-a reprezentat țara de adopție în concursuri internaționale și expoziții de grup. În România este cunoscut mai mult ca muzician, decât ca pictor, datorită celor șapte albume ale sale. A facut parte din echipa prestigioasei companii Cirque du Soleil (Montreal, Canada) și a fost directorul artistic al Clubului Prometheus (București), unde a coordonat realizarea a sute de manifestări culturale, dintre care două spectacole de în regia sa. A publicat un volum de versuri, intitulat „Captiv în inutil”, iar în prezent pregătește o de poezie, ce va purta titlul „Doar altfel”.

SemneBune a avut plăcerea să publice un interviu amplu cu Adrian Berinde.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.