Câştigaţi o invitaţie la Lola Blau!

de Stat şi SemneBune vă  invită la teatru.

Vă oferim o invitație dublă la spectacolul ASTĂ SEARĂ: LOLA BLAU (miercuri, 30 septembrie, ora 19.00, Teatrul de Artă)

Pentru a câștiga, trebuie să lăsaţi un comentariu mai jos, în care să ne menţionaţi încă două spectacole în care joacă pe scena Teatrului Evreiesc de Stat.

Print

ASTĂ SEARĂ: LOLA BLAU – Miercuri, 30 septembrie, ora 19.00, Teatrul de Artă

Distribuția: , Tatiana Moroșanu

Regia: Alexandru Dabija

Sinopsis: Lola Blau este alter-ego-ul autorului Georg Kreisler. Și scriitorul, și personajul, sunt evrei vienezi. Ambii părăsesc Austria la timp, pentru a scăpa de deportare. Ambii se reîntorc în Austria după război, și după ce se lansează în cariera de entertaineri. Ambii privesc lucid la realitatea înconjurătoare, pe care o critică de la înălţimea unei satire devastatoare, care ar trebui să destabilizeze orice spectator, oricât de confortabil ar fi aşezat în scaun.

____________________

Regulamentul concursului:

Puteți răspunde în câmpul „Lasă un comentariu” sau prin intrumentele de socializare (din subsolul articolului dedicate concursului: Facebook, Twitter etc).

Extragerea este aleatorie. Se vor lua în considerare doar răspunsurile cititorilor fideli care apreciază pagina de Facebook a revistei SemneBune aici.

Concursul se desfăşoară în perioada 18-28 septembrie (ora 13.00).

Câştigătorii vor fi anunțaţi prin UPDATE la acest articol.

 

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.