Leac de suflet la Peleș

de muzică și poezie – LEAC DE SUFLET – la Muzeul Național Peleș

– sâmbătă, 12 , ora 17.00 –

 

Teatrul Evreiesc de Stat lansează, în cu Muzeul Național Peleș, un nou proiect cultural. ÎNTRE LUMI” este un proiect modular, prin care actorii și muzicienii Teatrului Evreiesc de Stat își propun să aducă în atenția publicului lumi antagonice, dar complementare, crâmpeie de nou și vechi, întuneric și lumină, și tumult, dragoste și ură. Realizat pentru a creiona această permanentă căutare și regăsire a sufletului în hățișul vieții, proiectul  ÎNTRE LUMI” debutează sâmbătă, 12 , de la ora 17.00,  într-o locație plină de istorie, în care trecutul și viitorul se îngemănează: Muzeul Național Peleș.

Primul din această serie se intitulează LEAC DE SUFLET” și îi va avea ca protagoniști pe Maia Morgenstern și Sergiu Marin (violoncel). Laitmotivul acestui spectacol este Regele-Tată, un simbol care face trecerea între lumi, între trecut și viitor, între speranță și deznădeje, fiind cel care asigură, prin înțelepciunea sa reconciliere și continuitate.

Evenimentul va fi realizat asigurându-se toate măsurile de siguranță și prevenire a contaminării cu noul coronavirus COVID-19.

Informații și detalii suplimentare la numărul de telefon 0244.310.918.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.