Arhitectura, profesia mea

Editura Vremea vă invită la lansarea albumului Arhitectura, profesia mea eseu închinat meseriei sale de arh. Gheorghe Leahu

ArhitecturaInvitaţi:
Dr. arh.
Preşedintele Uniunii Arhitecţilor din România
Prof. dr. arh.
autorul proiectului Teatrului Naţional din Bucureşti
Prof. dr. arh. Sorin Vasilescu
autorul unor valoroase lucrări de arhitectură
Silvia Colfescu
directorul Editurii Vremea
Arh. Gheorghe Leahu

Evenimentul va avea loc joi, 12 octombrie, ora 17.00, la Librăria „Mihai Eminescu” din Capitală.

Arhitectura, profesia mea este un eseu închinat acestei splendide meserii, acestei uriaşe activităţi creatoare de case, palate, catedrale, monumente şi oraşe, pe care arhitecţii şi constructorii au conceput-o şi au lăsat-o moştenire pretutindeni pe întinsul pământului.

Cartea se adresează în primul rând arhitecţilor de orice vârstă, formaţie şi experienţă, studenţilor de la Arhitectură, elevilor de , talentaţi la desen şi matematică, precum şi marelui public interesat să cunoască tainele arhitecturii.

În cele 24 de capitole, autorul a consemnat cum a învăţat să proiecteze case, cum a respectat şi apărat patrimoniul lăsat nouă de înaintaşi şi cum a descoperit, prin călătorii, atracţiile turistice ale arhitecturii lumii.

Cartea cuprinde secvenţe variate şi caracteristice ale profesiei, pe care arhitectul Gheorghe Leahu o practică de multă vreme, cu pasiune şi demnitate.

Volumul este disponibil aici: http://edituravremea.ro/arhitectura–profesia-mea

Lasă un semn

comentarii

Oferă și tu SemneBune: Asociația AdLittera

Redirecționază până la 3,5% din impozitul pe venit pentru ca Asociația pentru Educație și Cultură AdLittera să poată beneficia de sprijinul tău financiar! Redirecționarea este gratuită, adică nu duce la nicio cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul respectiv. Formularul este opțional și poate fi completat de orice persoană fizică care obține venituri din salarii și asimilate acestora.
Revista SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.