Schimb de Cărți București vă invită în septembrie să Citim în iarbă

Duminică, 28 septembrie, Schimb de București, vă invită la o lectură în aer liber în parcul Herăstrău, zona Roata Mare. Ne vedem ca de obicei de la ora 15:00 la 17:00.

Am consultat prognoza meteo, și pentru că ne-am asigurat că va fi vreme bună :), ne-am hotărât să ne luăm păturile și cărțile și să ne alăturăm evenimentului Citim în iarbă din parcul Herăstrău.

Schimb de Carti septembrie - Citim in iarba 

Vă așteptăm acolo duminică, 28 septembrie, pentru a ne bucura de ultimele zile senine ale toamnei :). Nu lipsiți! Și aduceți cu voi o carte! Schimbul de nu este obligatoriu și nu este permanent, proprietarul putându-și retrage cartea din circuitul SdC oricând dorește.

 

Aici găsiți mai multe detalii și evenimentul pe Facebook.

 

Citim in iarbă începe la ora 10.00 şi durează până la ora 20.00. Intrarea este liberă. Pentru detalii şi program urmăriţi pagina de Facebook https://www.facebook.com/citim.in.iarba

Schimb de este un proiect bookblog.ro care se desfășoară de cinci ani în București și în alte orașe din țară (Galați, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea, Suceava). Acest proiect susține lectura printr-o serie de întâlniri lunare în cadrul cărora cititorii pot face schimb de între ei și pot discuta, într-un cadru cât mai liber și cât mai puțin rigid, despre cărți, autori sau edituri. Intrarea este liberă și oricine poate participa.

Schimb de este un proiect în continuă dezvoltare, așa încât cei care doresc să aducă întâlnirile Schimb de Cărți în orașul lor pot trimite un mail la adresa andreea@bookblog.ro pentru mai multe detalii.

Lasă un semn

Comentariu

Donează 20% de SemneBune

Dacă reprezinți o entitate juridică, te rugăm să descarcarci, completezi și semnezi Contractul prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Direcționarea a 20% din impozit este deductibilă pentru că suntem în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 5.015 abonați.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.