Expoziție-debut fotografic de Ziua Internațională a Femeilor

etichete_williamsÎntr-o atmosferă relaxată, boemă și dedicată introspecției, vor găzdui expoziția de fotografie “Etichete by blackiss”, începând de sâmbătă, 08 martie 2014.

De Ziua Internațională a Femeii, o nouă expoziție-debut de fotografie vă îndeamnă să priviți dincolo de activitățile și evenimentele cu care v-ați obișnuit.

Viața cotidiană are multiple fațete, de aici și tema veșnic neconsumată pe care și-o asumă artistul, etichetele. De câte ori ai etichetat sau ai fost etichetat? Indiferent de poziția în care te afli, oricum vei comite această faptă.
Fotografiile surprind deopotrivă emoțiile tinerilor și ale lor povești, cât și sensibilitatea artistului față în față cu propria sa poveste. Astfel, invitația vă propune să găsiți dincolo de aparențe – lucrurile simple.
Fiecare decor, ținută sau personaj au fost construite cu atenție pentru a defini cel mai bine frumusețea oamenilor peste care trecem orbiți de propriile noastre nevoi.
“Fotografia pentru mine e o pasiune. Mereu am fost fascinat de acest domeniu. Prin ea îți poți prinde o bucată din suflet pe care îl poți înrăma și admira pentru o veșnicie.”
Vernisajul- debut fotografic va avea loc Sâmbătă 8 martie, ora 19:00 la , strada Mircea Vulcănescu Nr. 57.

Așadar, vă așteptăm cu bucurie și momente surpriză, iar doamnele și domnișoarele vor fi răsfățate pe măsura evenimentului!

Despre autor, mai multe detalii pe site-ul www.blackiss.ro
Facebook: https://www.facebook.com/BlacKissPhotography

Lasă un semn

comentarii

Despre autor

Content Manager

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.

Număr articole publicate : 3022