Două piese pasionale. „Omul care vrea să fie actor” şi „Demon Amour”

10258464_301122000046298_2465732926002650914_o

 

Duminică, 18 mai, începând cu ora 19:00, sunteţi aşteptaţi la un maraton de 2 piese de teatru într-o singură seară:

– „Omul care vrea să fie actor” şi
– „

Ambele spectacole având regia semnată de Teodor Ghiţă.

Nu va fi nevoie decât să vă… „mutaţi” voi la Mulanruj Dining Theatre(Bordello’s) pe strada Şelari nr. 11, timp de 2 ore, şi magia va fi posibilă.

Despre „Omul care vrea să fie actor” – ora 19:00

„Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă dacă actorul întârzie la propriul spectacol? Un amator rătăcit prin culise îi ia locul și încearcă să facă față până la apariția actorului profesionist. Oare va reuși amatorul nostru să-și îndeplinească misiunea? Oare va ajunge actorul într-un final? Oare cum funcţionează magneţii? O poveste reală, scrisă de Mircea Anghel şi pusă în scenă în viziunea lui Teodor Ghiţă, care doreste să ne amintească ceva simplu: că visul se poate împlini, într-un fel sau altul.” O piesă care s-a jucat în Bucureşti, Bacău, Hunedoara, Mediaş, Piatra Neamţ, Brăila, Suceava, Buzău şi din nou în Bucureşti.  Oare actorul a devenit „actor” în tot acest timp? Oare visul său a devenit mai real şi mai palpabil? Vă invităm să aflaţi duminică începând cu ora 19:00.

Despre „” – ora 20:00

Demon Amour – „Un show dat dracului” – reuneşte experienţele unui personaj misterios, D., la întâlnirea cu diferitele tipologii umane, scena devenind, firesc, terenul neutru în care se vor „intersecta” toate aceste întâlniri.
Spectacolul, lipsit de convenţii, redă cu mult „tact comic” o sumedenie de locuri comune în societate: iubire, neputinţă, slăbiciuni, câştiguri, dezechilibre sau pasiuni. Vocea lui Teodor Ghiţă va reface în faţa publicului diferite „puzzle-uri” sociale în care publicul va „descifra”, într-un tablou dinamic, personaje precum „cuceritorul”, „adolescentul”, „nebunul” sau „demoazela.” …„Un show dat dracului” dar si provocator, în sensul bun, pentru orice audienţă, îşi propune să devină un spectacol care se va relua de fiecare dată diferit, urmărind evoluţia unui personaj care se transformă în funcţie de influenţa societăţii.

Preţul biletelor:

Omul care vrea să fie actor: 15 lei
Demon Amour: 20 lei
Ambele spectacole: 25 de lei

Pauză între spectacole: 10 minute.

Rezervări Mulanruj la 0748.881.085

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andrei Zbîrnea

Arnoux MAZ este pseudonimul sub care a semnat articolele de pe SB. Andrei este poet și activist cultural, premiat și antologat în volume de poezie, din 2010. A fost Manager de proiect al Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie”, din 2012 până în 2015. A publicat "Rock în Praga" în 2011 și "#kazim (contemporani cu primăvara arabă)" în 2014 la editura Herg Benet.