SUNDAO. Respiratia daoista si practica vindecarii

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 28.06.2012 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: , .

Sundao (Sun-do, Shinsundo, Kooksundo, Dahnhak) este o arta de vindecare traditonala daoista, o practica de pregatire a mintii si trupului pentru dezvoltare fizica, mentala si spirituala, o metoda care ne face capabili sa integram si sa armonizam întreaga noastra fiinta – minte, trup si spirit. Aceasta practica, ce are o istorie care dateaza de acum 9.700 de ani, combina o serie de pozitii fizice si metode de respiratie abdominala pentru a educa, echilibra si regla sistemul energetic intern al corpului (Ki/Qi). Aceasta practica a înflorit în Coreea antica în perioada celor Trei Regate (aproximativ 300-700 de ani i.Hr.).

Sundao consolideaza în corp energia Qi astfel încât toate bolile fizice, mentale si emotionale se pot vindeca. Mai mult, daca se practica regulat, sistemul imunitar devine mai puternic, facând fata oricaror viitoare amenintari. Ca program de antrenament regulat, Sundao poate îmbunatati sanatatea, poate regla somnul, poate duce la cresterea rezistentei, la un metabolism mai eficient si la un ten mai luminos. Sundao este o tehnica în care se lucreaza cu energia vietii pentru a îmbunatati sanatatea si armonia în trup, inima si spirit… (citeste mai mult)

Titlu: „SUNDAO. Respiratia daoista si practica vindecarii „
Autor: JAE-SHEEN YU
Traducator: CAMELIA CIOBA
Format: 13 x 20 cm
Numar de pagini: 240
Tipul tiparirii: Policromie, carton laminat
ISBN: 978-973-111-283-1
Colectie: TERAPIA
An aparitie: 2012

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.