Marele Nate. Întâiul între puşti

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 18.05.2012 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: , .

Editura Art, Librăria Bastilia şi Atelier D vă invită pe 19 şi pe 26 mai, de la ora 11.30, la un atelier interactiv a cărui temă este volumul Marele Nate. Întâiul între puşti, de Lincoln Peirce, apărut la Editura Arthur.

Pornind de la năzbâtiile lui Nate şi de la întâmplările din carte, îi provocăm pe cei mici să se joace, să se pună în pielea personajului, devenind chiar actori în cadrul secvenţei de teatru alternativ, dar şi să ne povestească care sunt păţaniile lor de pe la şcoală. Ne vom pune întrebări asemănătoare cu cele pe care şi le pune Nate: Ce lucruri măreţe voi face?, Ce o să fac când o să ajung bogat şi faimos? şi vom încerca să vedem cum răspunde fiecare copil în parte.

Dacă vă place să râdeţi şi să faceţi farse, vă aşteptăm sâmbătă la Librăria Bastilia!

Atelier pentru copii de peste 8 ani, 10 lei

Puştii citesc Marele Nate la Librăria Bastilia

Pe 19 şi 26 mai, de la ora 11.30

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.