Jazz de Toni Morrison

Jazz este povestea tulburătoare a unui triunghi amoros alcătuit din pasiuni, gelozii şi crime, dar, sub pana magistrală a lui Toni Morrison, devine o bijuterie în filigranul căreia regăsim mântuire, sex şi spiritualitate, sclavie şi libertate, feminitate şi masculinitate şi, mai presus de toate, umanitate.

Jazz este un roman străbătut de o intensitate pe care o regăsim, de regulă, în vechea poezie tragică, nu în ficţiunea de astăzi.”  The Guardian

 „Shakespeare cântând blues: absolut fabulos!” Cosmopolitan

„Un roman genial şi îndrăzneţ… Fiecare voce este uimitoare… Şi ce poveste!” Chicago Tribune

Traducerea din limba engleză de Oana Zamfirache

Seria de autor Toni Morrison

paperback, 232 p., 120 x 180

ISBN: 978-973-124-729-8

 

Toni Morrison (n. 1931) este prima femeie de culoare laureată a Premiului Nobel pentru Literatură (1993). I-au fost decernate Premiul Pulitzer şi Premiul National Book Critics Circle. Cărţile ei au fost selectate în Clubul de Carte al celebrei Oprah.

De Toni Morrison, la Editura au mai apărut următoarele volume:

Iubire

Premiul Nobel pentru Literatură

Viziune îndrăzneaţă despre natura iubirii, orchestrată de o povestitoare fără egal, Iubire este un roman captivant, cu numeroase personaje şi întâmplări dramatice. Plin de senzualitate, nostalgic, memorabil, Iubire oglindeşte numeroasele feţe ale iubirii, dincolo de pasiune şi de dorinţă, pentru ca în final să revină, circular, la acea atotputernică şi de neuitat primă dragoste care ne însemnează pentru totdeauna.

 

Traducere din limba engleză de Mihnea Gafiţa

paperback, 344 p., 120 x 180 mm

ISBN 978-973-124-449-5

 

Paradis

Considerată una dintre cele mai originale şi puternice cărţi ale autoarei de Nobel Toni Morrison, Paradis este un cub rubic în care dincolo de culoarea pielii se ascund nenumărate jocuri politice, sociale, emoţionale.

 

Traducere din limba engleză de Oana Zamfirache

paperback, 542 p., 120 x 180 mm

ISBN 978-973-124-586-7

 

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.