dezbatere pe tranzitie

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 27.06.2011 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: , .

Va invitam miercuri, 29 iunie, incepand cu ora 14.45, la dezbaterea in jurul volumului „O tranzitie mai lunga decat veacul. Romania dupa Ceausescu” de Vladimir Tismaneanu si Mircea Mihaies. Alaturi de cei doi autori, la discutie vor participa Horia-Roman Patapievici, Catalin Avramescu, Grigore Arsene si Valeriu Stoica – moderatorul dezbaterii.  Evenimentul va avea loc la sediul Institutului de Studii Populare (str. Alecu Russo nr. 13-19, ap. 3, sector 2, Bucuresti).

Desi evenimentul este programat sa inceapa la ora 15.00, v-am fi recunoscatori daca ati putea ajunge cu 15 minute mai devreme.

Va rog sa gasiti atasate un comunicat de presa si coperta volumului. In cazul in care va pot fi de folos cu alte materiale sau informatii, va stau la dispozitie.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te altor mii (13) de abonați

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.