Halle Berry este dependenta

Inca o carte tradusa in cadrul colectiei CHIC va fi ecranizata la Hollywood.

Clubul dependentelor de pantofi, romanul de debut al lui Beth Harbison, un volum care a cunoscut un succes formidabil inca de la aparitie, confirmat de publicarea, un an mai tirziu, a romanului Secretele unei dependente de pantofi (Polirom, 2009).

Cea care urmeaza sa interpreteze rolul principal este laureata Premiului Oscar Halle Berry, acesta reprezentind, practic, intoarcerea lui Berry la comedie, dupa o absenta de mai bine de doisprezece ani.

Regia filmului ii apartine britanicului Paul Weiland (Made Of Honour), iar scenariul este semnat de Kristen Buckley si Brian Regan.

Clubul dependentelor de pantofi este povestea a patru femei din Washington D.C. cu virste, slujbe ai situatii diferite pe care le leaga o pasiune comuna: pantofii. Lorna Rafferty datoreaza mai multi bani decit ar fi in stare sa numere si este dependenta de eBay. Helene Zaharis e maritata cu un politician care ii controleaza nu numai viata, ci si cartile de credit. Sandra Vanderslice isi plateste facturile cu banii cistigati lucrind la liniile erotice si incearca in zadar sa se vindece de agorafobie. Iar Jocelyn Bowen este dadaca progeniturilor unei familii din inalta societate, care ii fac viata un iad, iar din acest motiv orice, dar absolut orice ii da un motiv sa evadeze din colivia ei aurita, fie si numai o seara pe saptamina, e mana cereasca. Incetul cu incetul, intilnirile lor de marti se transforma intr-o prietenie care le ajuta sa-si vada propria persoana, dar si propriile probleme intr-o lumina cu totul noua.

Clubul dependentelor de pantofi – traducere si note de Atefania Tircomnicu

Lasă un semn

comentarii

Despre autor

Content Manager

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.

Număr articole publicate : 3022