Concurs cu bursă

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 11.11.2010 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: , .

Iluzia. Erou şi antierou în crizele economice de Andrei Hrebenciuc

Odată cu lansările ce îi vor fi dedicate volumului se va anunţa şi începutul concursului pentru bursa oferită de autor. Andrei Hrebenciuc va dona, sub forma unei burse de merit, toţi banii proveniţi din drepturile de autor asupra volumului. Cei care doresc să participe la acest concurs trebuie să se înscrie, începând cu data de 17 noiembrie 2010, pe site-ul editurii Corint, şi să trimită la adresa iluzia@edituracorint.ro o scrisoare de motivaţie şi un eseu cu tema Iluzia capitalismului în România.

Fiecare generaţie are tinerii săi curajoşi, care vor să îşi facă auzite ideile, aspiraţiile şi soluţiile pentru rezolvarea diferitelor crize. Andrei Hrebenciuc este unul dintre aceşti oameni, iar Iluzia. Erou şi antierou în crizele economice este o carte care vă va pune pe gânduri…

Andrei Hrebenciuc este în prezent preparator universitar, doctorand în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti unde predă microeconomie, macroeconomie şi economie europeană. Cu o experienţă bogată de cercetare în funcţionarea politicilor economice la nivel european şi în abordările internaţionale asupra teoriilor de creştere economică sustenabilă, face momentan parte din echipa de management al unui proiect de anvergură cu finanţare europeană, din domeniul universitar.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.