Spectacole în sprijinul ucrainienilor refugiați de Ziua Mondială a Teatrului – Teatrul de Artă București

La Teatrul de Artă București, pe 27 martie, de Ziua Mondială a Teatrului, se vor juca următoarele două reprezentații speciale: „Oleanna” de David Mamet – reprezentație cu strângere de fonduri pentru refugiați și „Iepurele alb” – reprezentație specială pentru copii și familii din Ucraina.

 

 

De la ora 12.30, spectacolul „Iepurele alb” – teatru de păpuși, se va juca exclusiv pentru copii și familii din Ucraina. Intrarea acestora este liberă, iar evenimentul este comunicat în limbile ucraineană și engleză, pe grupurile de suport și în centre de zi din București.

 

„Ne dorim ca de spectacolul „Iepurele alb” să afle cât mai multe familii cu copii, din Ucraina, pe care le așteptăm, cu toată bucuria, pentru a le oferi un mic moment de încântare, într-un limbaj al emoțiilor, universal. Numărul de locuri este limitat (75) iar rezervările prealabile sunt necesare. De aceea – și ne adresăm acum publicului nostru bucureștean – dacă cunoașteți Centre de zi, ori familii care găzduiesc familii din Ucraina, v-am fi recunoscători că le dați de veste. Dacă găzduiți familii din Ucraina care își doresc să vadă spectacolul, contactați-ne!”

 

DETALII ȘI REZERVĂRI

Limba română – tel. 0040.745.259.585, e-mail: comunicare@teatruldearta.ro

Limba ucraineană – tel. 0040.751.889.274

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/688533482340625

De la ora 19.00, spectacolul „Oleanna” de David Mamet, cea mai recentă premieră a Teatrului de Artă București, se va juca în scopul strângerii de fonduri pentru refugiați. Toate încasările din vânzarea biletelor vor fi direcționate către Asociația ANAID ai cărei voluntari și traducători întâmpină zi și noapte, în autogările Obor și Filaret, refugiați ucraineni, în majoritate mame cu copii și persoane în vârstă, însoțiți adesea de animalele lor de companie. Le oferă mâncare, ceai cald, cafea, produse de strictă necesitate, cazare și informații despre transport.

 

BILETE pentru reprezentația „Oleanna” se găsesc pe mySTAGE și Eventbook.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/518903106634433/

 

„Le mulțumim din suflet echipelor artistice ale celor două spectacole, Ana Crăciun Lambru, Lavinia Pop Coman (Iepurele alb), Cristiana Luca, Lucian Pavel, Bogdan Budeș (Oleanna), pentru disponibilitate și generozitate, voluntarei noastre, Elena Scaleţchi, pentru traducere și pentru disponibilitatea de a prelua rezervări în limba ucraineană, doamnei Silvia Asandi și îngerilor de la Fundația Romanian Angel Appeal, pentru îndrumare și pentru rapida transmitere a informațiilor pe grupuri de suport și la Centrul de zi Ominis.”

 

Contact

 

Costinela Caraene, Coordonatoare Comunicare
0745.25.95.85
comunicare@teatruldearta.ro, costinela.caraene@gmail.com

Lasă un semn

Comentariu

Donează 20% de SemneBune

Dacă reprezinți o entitate juridică, te rugăm să descarcarci, completezi și semnezi Contractul prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Direcționarea a 20% din impozit este deductibilă pentru că suntem în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4.983 de abonați.

Autor articol: Andreea Tănase

Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.