Teatrul EXCELSIOR se întoarce pe scenă!

Foto: Radu Tuta
Foto: Radu Tuta

După ce, în ultimele 11 luni, a oferit publicului numeroase producții originale, difuzate online – seriale și emisiuni inspirate din universul teatral, urmărite de mii de telespectatori – Teatrul EXCELSIOR se întoarce pe scenă! Începând din acest weekend, publicul este așteptat din nou la teatru, în sala de spectacol din Strada Academiei nr. 28, cu reprezentații ale unora dintre cele mai aplaudate spectacole din repertoriul instituției.

Duminică, 7 februarie 2021, de la ora 19:00, spectacolul INTERZIS SUB 18 ANI de Mihaela Michailov, regia Lenuș-Teodora Moraru, vă propune o „confruntare-elastic” între generații, între adolescenții aflați în căutarea unui sens și părinții care le vor „doar binele”.  Detalii, aici: https://www.teatrul-excelsior.ro/interzis-sub-18-ani/.

Pentru că luna aceasta este dedicată îndrăgosirii, Teatrul EXCELSIOR v-a pregătit două spectacole savuroase. Sâmbătă, 13 februarie, ora 19:00, comedia se dezlănțuie pe scena Sălii „Ion Lucian”, într-o altfel de Noapte furtunoasă, regizată de Stelian Milu. Detalii, aici: https://www.teatrul-excelsior.ro/o-noapte-furtunoasa/. Duminică, 14 februarie, de la aceeași oră, spectacolul Arlecchino și pierdutele iubiri, semnat de Enrico Bonavera, un altfel de Romeo și Julieta în care dragostea învinge. Îndrăgitele personaje ale Commediei dell’arte, revin pe scenă într-o cavalcadă de peripeții provocate de faimosul Arlecchino, un fel de „Încurcă-și-descurcă-tot”. Detalii, aici: https://www.teatrul-excelsior.ro/arlecchino-si-pierdutele-iubiri/.


Biletele pentru spectacolele Teatrului EXCELSIOR pot fi achiziționate online, prin intermediul platformei bilet.ro, https://www.bilet.ro/venue/teatrul-excelsior.


Totodată, Teatrul EXCELSIOR va continua activitatea desfășurată în mediul online difuzând săptămânal, pe paginile de Facebook și Instagram, dar și pe canalul de Youtube, noi episoade din serialele care se bucură deja de aprecierea publicului (tele)spectator: Vrăjitorul Știe Tot (dedicat copiilor), Dicționar Teatral Urban (serial de comedie dedicat adolescenților) și IMPROVChallenge, un incendiar show de improvizație.

Urmăriți noutățile despre activitatea Teatrului EXCELSIOR pe paginile de Facebook și Instagram și pe canalul de Youtube pentru a rămâne conectați la programul săptămânal!


Spectatorii sunt asigurați că vor fi respectate măsurile de prevenire a răspândirii infectării cu noul coronavirus. Accesul publicului la reprezentațiile programate se va face în limita a 30% din capacitatea sălii, în conformitate cu regulile în vigoare.


Lasă un semn

Comentariu

Semne bune de la Persoane juridice

Descarcă, completează și semnează Contractul de sponsorizare prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Dacă firma este plătitoare de impozit pe profit: 20%;
Dacă firma este plătitoare de impozit pe venit: 20% trimestrial;
Dacă ești PFA, sponsorizarea este deductibilă la calculul impozitului pe venit în limita a 5% din venitul net.
ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE ȘI CULTURĂ ADLITTERA (A.E.C.A.) este înscrisă în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.