Două noi premiere la Teatrul Elisabeta în luna decembrie

 

 

Luna decembrie nu vine doar cu daruri, ci și cu premiere – „D’ale carnavalului” (17 & 18 decembrie) și „Tanța și Costel” (22 decembrie) sunt noile producții ale Teatrului Elisabeta.

„D’ale carnavalului” îi aduce împreună pe Letiția Vlădescu, Vasile Calofir, Dan Cogălniceanu, Ștefan Pavel și Marcelo Cobzariu, alături de mulți tineri actori. Comedia lui Caragiale spune povestea unor triunghiuri amoroase date peste cap de un bilet pierdut, o sticluță cu „vitriol” și un bal mascat. În regia lui Șerban Puiu, spectacolul se bucură de o montare în cheie clasică, ceea ce îl diferențiază de alte spectacole puse pe același text. Avanpremiera și premiera vor avea loc în datele de 17, respectiv 18 decembrie, de la ora 19:00.

Pe 22 decembrie va avea loc cea de-a doua premieră a stagiunii – „Tanța și Costel”, după celebrele texte ale lui Ion Băieșu. Cuplul celebru pentru certuri și împăcări absurde, glume și situații ieșite din comun, va fi interpretat de actorii și Irina Noapteș, în regia lui Attila Vizauer. Comedia urmărește momente din relația Tanței cu Costel – în tren, la alimentară, la spital, la nuntă.

Biletele pentru noile producții sunt disponibile pe site-ul www.TeatrulElisabeta.ro și se pot achiziționa online.
Vânzarea la casa de bilete se face cu o oră înainte de evenimentele programate.

 

Lasă un semn

Comentariu

Donează 20% de SemneBune

Dacă reprezinți o entitate juridică, te rugăm să descarcarci, completezi și semnezi Contractul prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Direcționarea a 20% din impozit este deductibilă pentru că suntem în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4.983 de abonați.

Autor articol: Andreea Tănase

Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.