„Acid” de Alexandru Buruiană [fragment]

Zbor

nu mai văd
nici o pistă cu lumini
pe care aș putea ateriza

Deconectat

te închid în seif
dormi acolo pe raft
arunc cheia în fântână
noapte bună

ZaiBaly

aratați-mi o insulă pe care să evadez
unde sa fiu doar eu
apa
și cerul


Alexandru Buruiană s-a născut pe 25 noiembrie 1980 la Chișinău. Studii nefinisate la Seminarul Teologic Paisie Velicikovski”, Mănăstirea Noul Neamț (2000-2002). Absolvent al Facultății de Litere, Universitatea de Stat din Moldova (2007).

Autor al volumului de versuri „Certificat de Deces” (Editura Prut Internațional, 2002), premiul Uniunii Scriitorilor din Moldova pentru debut; „Big-Bang”, teatru (Editura Magna Princeps, 2010). Membru al Uniunii Scriitorilor din Moldova.


Alexandru Buruiană, Acid, Editura Casa de pariuri literare

seria poezie

Anul publicării: 2020

Nr. pagini: 64

ISBN 978-606-990-162-5Redirecţionează până la 3,5% din impozitul pe venit pentru ca Asociația pentru Educație și Cultură AdLittera să poată beneficia de sprijinul tău! Revista  este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010. 

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.