Premieră IMPROFIX în Grădina cu filme

– Trupa de improvizație care reunește actori ai mai multor școli de

Teatrul Arte dell`Anima te invită sâmbătă, 08 august, ora 21:00 la Grădina cu Filme, la premiera spectacolului de improvizație a trupei .

Improvizația este arta de a crea din nimic ceva extraordinar, doar cu ajutorul imaginației și al abilităților actoricești. Un spectacol de improvizație nu presupune nimic altceva decât actori carismatici, o bucățică de scenă și multă disponibilitate, iar din partea publicului puțină dorință de a participa la crearea magiei și a bunei dispoziții, spune Mihaela Sîrbu cel mai titrat coach de impro din România.

Vino să vezi un spectacol plin de umor creat pe loc la sugestia ta! Cei mai creativi, dinamici și spontani actori selectați în urma castingului „Anima pentru Societate VIII” , își doresc să te întâlnească. Pentru prima dată, Teatrul Arte dell`Anima unește într-un proiect ambițios tineri actori profesioniști din Chișinău, Timișoara, Cluj și București.

Trupa IMPROFIX va fi acompaniată la clape, de către Vlad Pasencu, unul dintre cei mai experimentați improvizatori muzicali.

Mergi să te distrezi alături de trupa IMPROFIX!

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.