„Ea și numai ea” la Teatrul ACT

Spectacolul „Ea și numai ea” de Andrei Ivanov, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu, avându-i în distribuție pe Andreea Bibiri și Vlad Lință, va avea trei reprezentații la , pe 11, 18 și 25 noiembrie (ora 18.00) și două la Sala Gloria, pe 14 și 15 noiembrie (ora 18.00).

„Ea și numai ea” este un proiect cultural educațional ce încurajează implicarea liceenilor din sectorul 3 în activități culturale. Spectacolul are la bază un text contemporan, extrem de actual și conectat la realitățile zilelor noastre care tratează problema lipsei de comunicare dintre adolescent și părinte, diferențele dintre generații, trăirile specifice adolescenței, impactul și posibilele consecințe ale comunicării prin intermediul rețelelor de socializare.

Un număr de 1300 de elevi de la liceele din Sectorul 3 vor participa la cele cinci reprezentații, care vor fi însoțite de o dezbatere cu tinerii din public și cu echipa artistică a proiectului, coordonată de un psiholog , despre comunicarea online și efectele ei.

„Ea și numai ea” este un proiect derulat de și finanțat de Primăria Sectorului 3 prin fonduri nerambursabile de la bugetul local.

Parteneri media: Radio România Cultural, Revista Amfiteatru, LiterNet, Semne Bune, The Institute, BookHub

 

EA ȘI NUMAI EA de Andrei Ivanov

Regie: Alexandru Mâzgăreanu

Distribuție: Andreea Bibiri, Vlad Lință

Scenografie: Dana Petre

Muzica: Alexandru Suciu

Versiune scenică: Alexandru Mâzgăreanu

Traducere: Raluca Rădulescu

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.