Teatrul de Artă București lansează campania “Creștem cu ajutorul tău”

afis 50×70 strangere fonduri.cdr

De la 5 ani, la cel puțin 50! Teatrul de Artă București lansează campania “Creștem cu ajutorul tău” – strângere de fonduri pentru extindere și renovare

La împlinirea, pe 8 decembrie 2017, a 5 ani de activitate artistică de succes, Teatrul de Artă București și-a fixat un nou obiectiv: abordarea, începând cu stagiunea 2018-2019, a unor texte mai complexe și a unor producții mai ample și oferirea de condiții mai bune, în sala de spectacole, pentru actori și spectatori.

Așadar, la început de 2018, Teatrul de Artă București lansează oficial campania “Creștem cu ajutorul tău” – strângere de fonduri pentru extindere și renovare.

Campania se desfășoară până la data de 8 mai 2018 și are ca obiectiv strângerea de fonduri pentru extinderea și modernizarea spațiului de desfășurare a activității, astfel încât acesta să permită producții artistice mai ample și condiții mai bune, atât pentru spectatori, cât și pentru echipele artistice.

Campania se adresează publicului iubitor de teatru și companiilor, oameni care cunosc și iubesc activitatea Teatrului de Artă București și își doresc să fie parte din proiectele culturale viitoare ale teatrului, prin donații și sponsorizări.

Cu sprijinul donațiilor, Teatrul de Artă București:

  • Va mări capacitatea sălii, pentru accesul, la spectacole, al unui public mai numeros
  • Va moderniza scena și sceno-tehnica, pentru a putea oferi producții mai ample
  • Va extinde cabina actorilor, pentru a crea bune condiții unei distribuții mai numeroase
  • Va extinde foaierul, transformandu-l într-un loc cald și primitor
  • Va renova și va moderniza grupul sanitar
  • Va moderniza cabina tehnică, pentru a spori calitatea suportului audio-vizual al spectacolelor

 

Donațiile se pot face în contul:

IBAN: RO39BRDE426SV83707224260, deschis la BRD – Agenția Corbeni, specificând “”.

 

Teatrul de Artă București este un teatru sută la sută independent, care se susține exclusiv din fonduri proprii și nu beneficiază de buget de la stat, pentru producții și pentru desfășurarea activității.

Este “un teatru handmade” cum îl numește actorul George Constantinescu, fondatorul și directorul său, un teatru construit, la propriu, de câțiva actori și regizori care au crezut în proiect și au ajutat la nașterea și dezvoltarea sa: au tăiat, au sudat, au lipit, au cusut, au învățat să facă munca unei întregi echipe de lucrători în construcții, cu susținere financiară din partea prietenilor, pentru ca, la final, să poată deschide porțile cochetei săli cu fotolii roșii, din strada Sfântul Ștefan nr. 21.

În 5 ani de la inaugurare, Teatrul de Artă București a susținut cinci stagiuni teatrale – în prezent aflându-se la cea de-a șasea –, a produs și nu mai puțin de douăzeci de spectacole, dintre care două în coproducție cu Teatrul Mic și Teatrul Nottara, a reușit să atragă cofinanțări de la ARCUB și UNITER pentru trei spectacole, a participat la peste cincisprezece festivaluri de teatru, naționale și internaționale, a înființat o școală de teatru, iar absolvenții ei susțin spectacole proprii, cu săli pline, și participă cu succes la manifestații adresate actorilor neprofesioniști, promovează activ teatrul în rândul publicului tânăr, participând, pentru al treilea an consecutiv, la programul Școala altfel.

 

Cu spectacolele sale, Teatrul de Artă București a obținut nu mai puțin de nouă premii, la festivaluri de teatru, iar două dintre producțiile sale au fost selectate în Festivalul Național de Teatru.

Teatrul de Artă București este primul și singurul teatru independent din care a câștigat Marele Premiu pentru Cel mai bun spectacol, la un festival internațional de teatru – spectacolul său, DURERI FANTOMĂ de Vasili Sigarev, în regia lui Bogdan Budeș, fiind marele câștigător al Festivalului Internațional de Dramaturgie contemporană Kolyada Plays, de la Ekaterinburg, , din iunie 2017.

 

 

“Ne-am născut și am înflorit din foarte puțin, cu foarte multă muncă și cu ajutorul publicului. Creștem cu multă muncă și cu ajutorul publicului. Vă mulțumim că donați pentru extinderea și renovarea Teatrului de Artă București.” George Constantinescu, fondator

 

Contact:

Costinela Caraene

Coordonator Comunicare – Teatrul de Artă București

Tel: 0722.243.950 / 0745.25.95.85

E-mail: comunicare@teatruldearta.ro

Lasă un semn

comentarii

Fii și tu SponsorBun

Descarcă, completează și semnează Contractul de sponsorizare prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Dacă firma este plătitoare de impozit pe profit: 20%;
Dacă firma este plătitoare de impozit pe venit: 20% trimestrial;
Dacă ești PFA, sponsorizarea este deductibilă la calculul impozitului pe venit în limita a 5% din venitul net.
AdLittera este înscrisă în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale.
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Oferă și tu SemneBune: Asociația AdLittera

Redirecționază până la 3,5% din impozitul pe venit pentru ca Asociația pentru Educație și Cultură AdLittera să poată beneficia de sprijinul tău financiar! Redirecționarea este gratuită, adică nu duce la nicio cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul respectiv. Formularul este opțional și poate fi completat de orice persoană fizică care obține venituri din salarii și asimilate acestora.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Andreea Tănase

Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.