Te invităm la Teatrul de Artă

 şi SemneBune vă  invită la teatru.

Vă oferim câte o invitație dublă la spectacolele ”” (sâmbătă, 29 noiembrie) şi ””  (duminică, 30 noiembrie). Puteţi citi cronica spectacolului aici.

Pentru a câștiga, trebuie să lăsaţi un comentariu mai jos, în care să ne enumeraţi încă două piese care se joacă pe scena Teatrului de Artă în această stagiune, în afară de cele două menţionate mai sus.

În răspuns veți menționa și la care dintre cele două piese de mai sus doriți să mergeţi. Vor fi luate în considerare doar răspunsurile participanţilor care apreciază pagina de Facebook a Teatrului de Artă şi a revistei SemneBune.
Despre cele două spectacole:

 

Moartea pentru patrie_afis webMoartea pentru patrie (citiţi cronica aici)

de Mihai Ignat
Cu Constantin Cojocaru, Lucian Ifrim, George Constantinescu, Paula Chirila,
Dana Voicu, Ruxandra Hule
regia Alexandru Maftei
Conţine limbaj licenţios. Recomandat peste 16 ani.
Realizat în parteneriat cu ARCUB, Primăria Municipiului Bucureşti- proiect finanţat în programul Bucureşti 555

Dragoste, trădare, violență, inocență și uitare. Destinele locuitorilor a trei apartamente dintr-un bloc se întrepătrund într-o disperată luptă pentru supraviețuire urbană.

Textul a fost nominalizat la UNITER – secțiunea “Cea mai bună piesă romanească a anului”, în anul 2009, iar povestea din piesă urmărește destinul locuitorilor a trei apartamente dintr-un bloc – un tânăr reîntors din străinătate, obligat să trăiască în acelaşi apartament cu bunicul senil, o familie atinsă de rutina vieţii de zi cu zi, cu o fiică de 18 ani, şi amanta tatălui acesteia…iată un posibil tablou, luat chiar de pe palierul tău.

 

swingul

De: Donna Hoke

Cu: Lavinia Munteanu, Anca Manolescu, Edgar Nistor, Marius Călugăriţă
Regia: Claudiu Puşcău

Trăim într-o lume a preferinţelor şi opţiunilor, a tendinţelor şi a liberului arbitru! Unii preferă iarna, alţii pescuitul, unii hainele în culori pastel, alţii…puiul la ciaun. Mulţi optează pentru filme horror, iar unora le place…swingul… Textul, după o cunoscută şi premiată autoare din Statele Unite, tratează cu umor şi dezinvoltură, dar şi cu sensibilitate, problemele cuplurilor tinere din zilele noastre! Ce legatură poate exista între două cupluri vecine, un pui de elefant, sex şi lasagna? Iată un răspuns pe care îl puteţi afla numai dacă veţi accepta să vă dezbrăcaţi de prejudecăţi şi să deveniţi spectatori ai unui spectaculos spectacol

 

 

 

Regulamentul concursului:

Puteți răspunde în câmpul „Lasă un comentariu” sau prin intrumentele de socializare (din subsolul articolului dedicate concursului: Facebook, Twitter etc). Extragerea este aleatorie.

Se vor lua în considerare doar răspunsurile cititorilor fideli care apreciază pagina de Facebook a revistei SemneBune şi a Teatrului de Artă.

Concursul se desfăşoară în perioada 26 – 28 noiembrie 2014.

Câştigătorul va fi anunțat prin UPDATE la acest articol.

Biletele se vor ridica direct de la casa de bilete a Teatrului de Artă, specificându-se menţiunea  SemneBune.ro. Participarea la spectacol trebuie confirmată prin e-mail la rezervari @ teatruldearta . ro (în cazul câştigării concursului).

 

Câştigătorii acestei ediţii sunt Lucian Iuga (o invitaţie dublă la piesa Unora le place Swingul) şi Otilia Paşcovici (la piesa Moartea pentru Patrie). Lucian şi Otilia, vă rog să confirmaţi participarea la spectacole la adresa de mail rezervari @ teatruldearta . ro şi să vă prezentaţi la cu minimum 15 minute înainte de spectacol pentru ridicarea biletelor. Vă rog să menţionaţi la casa de bilete că aţi câştigat concursul SemneBune.ro. Vizionare plăcută!

Vă aşteptăm în fiecare săptămână cu invitaţii noi la teatru.

Lasă un semn

comentarii

Despre autor

Andreea Tănase
Redactor-editor SB

Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.

Număr articole publicate : 330