Un Stradivarius la Biserica Neagră

Macgeta_Presa_148x210

vibrate!festival continuă seria concertelor de excepţie, astăzi, marţi, 13 iunie, cu o invitaţie la Biserica Neagră – spaţiu arhitectural emblematic pentru Braşov. Astfel, de la ora 18.00, braşovenii şi nu numai sunt invitaţi la un concert special în care muzica lui Bach este realmente transformată în viaţă, cu ajutorul unei viori Stradivarius şi a orgii Bucholz, de unul din cei apreciaţi violonişti din generația sa, Valeriy Sokolov şi de unul din organiştii care au crescut realmente în Biserica Neagră cu muzica lui Bach, organistul Bisericii Negre, Steffen Schlandt.

Până la concert, însă, vibrate!festival se opreşte la Coresi Shopping Resort, acolo unde, de la ora 15.00, copiii de la „Rază de Speranţă” se vor putea bucura de frumuseţea muzicii, în atelierele speciale „Terapia prin muzică”. Atelierele sunt ţinute de Diana Ionescu, directorul artistic al festivalului, care are a susţinut mai multe astfel de cursuri în , şi de echipa de la EquilibruPsi, psihologi specializaţi în terapia prin muzică.

La toate concertele, elevii şi persoanele cu dizabilităţi, vor avea intrarea gratuită.

Biletele pentru concerte, care costă între 20 și 50 de lei, se pot achiziţiona de la Librăria Şt.O.Iosif sau online, de pe bilet.ro sau la faţa locului, înainte de .

Pentru noutăţi urmăriţi pagina de internet – www.vibratefestival.ro – şi alăturaţi-vă comunităţii de pe facebook.

vibrate!festival este organizat de Asociaţia Culturală „Paul Constantinescu 2009”, în colaborare cu Depoul de Artă Urbană.
Parteneri principali şi finanţatori ai acestei ediţii sunt AFCN şi Primăria Municipiului Braşov.

Lasă un semn

comentarii

Semne bune de la Persoane juridice

Descarcă, completează și semnează Contractul de sponsorizare prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Dacă firma este plătitoare de impozit pe profit: 20%;
Dacă firma este plătitoare de impozit pe venit: 20% trimestrial;
Dacă ești PFA, sponsorizarea este deductibilă la calculul impozitului pe venit în limita a 5% din venitul net.
AdLittera este înscrisă în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale.
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Andreea Tănase

Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.