Teatru: „Sylvia” de A.R. Gurney

Teatrul Arte dell’ Anima vă invită Duminică, 26 martie 2017, la orele 19:00 la spectacolul ,,Sylvia”, text scris de A.R. Gurney.

Spectacolul este o comedie romantică, jucată pentru prima dată în 1995 pe Broadway, având-o protagonistă pe Sarah Jessica Parker, care s-a bucurat de un imens succes la New York!

Sylvia nu se mai poate întoarce la viața pe care a avut-o înainte de a-l întâlni pe Greg. Cariera lui Greg e în cădere liberă pentru că își petrece tot timpul cu Sylvia, în timp ce Kate, soția lui, e într-o drama tot mai mare. Greg se va confesa chiar și unui străin în parc! Cei doi soți ajung, ca mai toate cuplurile americane și la psiholog!
O fantezie impresionantă, dar și introducerea atentă în mintea unui om ajuns la vârsta de mijloc. Aparția iubirii necondiționate, dar și dispariția afecțiunii într-o relație. O comedie ce te va face să ajungi într-o lume nouă și să-ți deschizi imaginația.

 

Vino alături de noi în data de 26 martie, orele 19:00 să vedem cine și cum se va descurca acest triunghi conjugal aparte!

Distribuție:

/ Irina Ștefan

Theodora Sandu

Regia: prof. asc. dr. Alexandru Jitea 

Preț bilet: 30 lei
Bilete și rezervări la Casa de bilete a Teatrului Arte dell’ Anima – 0733.060.033
sau pe pagina de facebook a Teatrului Arte dell’ Anima și la @artedellanima.ro.

 

Teatrul – Din suflet pentru Artă!

 

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.