Teatru: Copii răi, de Mihaela Michailov

Împlinind aproape un an de la premieră, Copii răi, de , producție a Teatrului , vă așteaptă din nou la sediul Teatrului în data de 13 martie, orele 19:00.

Actorii , și , sub îndrumarea atentă a talentatei regizoare , dau naștere unui spectacol în care lumea pe care o cunoaștem cu toții este afișată crud, dar totodată în concordanță cu realitatea. Inspirată dintr-un caz real, lumea pe care aceștia o creionează atât de sincer și curajos la fiecare spectacol, prezintă generația actuală, tineri învățați doar să reproducă comportamentul adulților din jurul lor. Introduce teme de actualitate: relația abuzivă profesor-elev, sistemul educațional deficitar, problema părinților neatenți la nevoile copiilor lor, perpetuarea inconștientă a „pedepsei” ca metodă de educare, dar și timiditatea ce te înlătură din sistem, un sistem în care cei puternici înving și sunt recunoscuți pentru „succesul” lor.

Un spectacol ce redă o lume crudă, dar adevarată, o producție ce trezește în orice spectator conștiința, dar și sentimente de înțelegere, responsabilizare și compasiune.

Teatrul vă așteaptă cu brațele deschise în spațiul intim, dar cochet, pe strada Făinari, nr. 17D, pentru a urmări împreună un spectacol de excepție, cu actori tineri, dar extrem de talentați, spontani și plini de energie. Pentru mai multe detalii și informații vizitați site-ul nostru www.artedellanima.ro, pagina noastră de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima.

Rezervări la 0733 060 033 sau pe teatru@artedellanima.ro

Distribuție: , ,

Regie:

Scenografie: Ruxandra Manolovici

Light & Sound design: Alexandru Bibere
Mișcare scenică: Alina Iacov Lazăr

Preț: 30 lei

*Biletele se pot ridica de la sediul Teatrului Arte dell’Anima, între orele 10.00 și 18.00

Spectacolul este recomandat persoanelor peste 12 ani. Teatrul Arte dell’Anima – Din suflet pentru Artă!

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.