Program de kilipirit în w-e. Voi Kilipiriți?

Programul evenimentelor din cadrul Kilipirim, ediția de primăvară 2015

  • VINERI, 27 martie, ora 15.30: BEBE MIHĂESCU – ÎNTÂLNIRE CU CITITORII ȘI SESIUNE DE AUTOGRAFE: Cunoscutul specialist în sexologie va fi prezent în spaţiul de evenimente pentru o sesiune de autografe, cu prilejul apariţiei volumului Să facem dragoste aproape perfect, Editura Polirom, 2014.
  • SÂMBĂTĂ, 28 martie, ora 11.00: ATELIER DE POVEŞTI ŞI ILUSTRAŢIE: Librăria Merlin şi cunoscuta autoare de cărţi pentru copii Victoria Pătraşcu lansează o invitaţie la desenat şi povestit, către copii şi părinţi deopotrivă.
  • SÂMBĂTĂ, 28 martie, ora 13.00: LANSARE POP-UP STORIES CLUB: Revista de povestiri îi invită pe cititori la prima întâlnire a clubului de carte „Pop-Up Stories”. Cartea care face obiectul bun de citit al primei întâlniri a clubului de lectură este Dilăr pentru o zi, de Andrei Ruse (Polirom, 2011). Moderatoare e Georgiana Șerban, iar invitații săi sunt Luminița Codrescu (psihoterapeut) și Andrei Stan (artist vizual). Amândoi vor citi cartea înainte și vor discuta pornind de la povestea și ideile romanului.
  • SÂMBĂTĂ, 28 martie, ora 16.00: DESPRE LITERATURĂ ȘI TELEVIZIUNE: Îndrăgita prozatoare și unul dintre cei mai remarcabili oameni de televiziune autohtoni Daniela Zeca-Buzura, în dialog cu critical literar Daniel Cristea-Enache
  • SÂMBĂTĂ, 28 martie, ora 17.00 – DISCUȚIE PORNIND DE LA VOLUMUL „POVEȘTI CU SCRIITOARE ȘI COPII” (Polirom, 2014), coordonat de

Participă: , , Simona Sora, , Mihaela Michailov, Ramona Păunescu, Elena Vlădăreanu, , ,
Moderatoare: Ioana Bâldea Constantinescu

  • SÂMBĂTĂ, 28 martie, ora 18.00 – LITERATURA DE AZI @KILIPIRIM.RO

Apreciatul critic literar Daniel Cristea-Enache ne provoacă la o discuţie sinceră despre soarta profesorului de literatură. Invitaţi: Elisabeta Lăsconi şi Eugen Negrici.

La etajul Sălii Dalles, în cadrul Festivalului de Spiritualitate şi Terapii Complementare A Noua Dimensiune”, vizitatorii vor putea achiziţiona cărti şi produse ezoterice sau pot participa la programul permanent de conferinţe pe teme generale de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi:

  • http://www.dallesrevolution.ro/
  • pagina de Facebook a Kilipirim: https://www.facebook.com/pages/Kilipirim-targ-de-carte-cu-discount/521533497941684

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.