Câștigați o invitație dublă la „Copii răi” la Teatrul Arte dell’Anima – 2 mai 2017

 

Teatrul Arte dell’Anima și Semne Bune vă invită la concurs:

Copii răi, de Mihaela Michailov, producție a Teatrului Arte dell’Anima, vă așteaptă la sediul teatrului  în data de 2 mai, orele 19:00. Puteți câștiga o invitație dublă la acest spectacol răspunzând corect la următoarea întrebare: cine regizează această piesă?

Actorii Ana-Maria Irimia, Raluca Jugănaru și Alin Potop dau naștere unui spectacol în care lumea pe care o cunoaștem cu toții este afișată crud, dar totodată în concordanță cu realitatea. Inspirată dintr-un caz real, lumea pe care aceștia o creionează atât de sincer și curajos la fiecare spectacol, prezintă generația actuală, tineri învățați doar să reproducă comportamentul adulților din jurul lor. Introduce teme de actualitate: relația abuzivă profesor-elev, sistemul educațional deficitar, problema părinților neatenți la nevoile copiilor lor, perpetuarea inconștientă a „pedepsei” ca metodă de educare, dar și timiditatea ce te înlătură din sistem, un sistem în care cei puternici înving și sunt recunoscuți pentru „succesul” lor.

Un spectacol ce redă o lume crudă, dar adevărată, o producție ce trezește în orice spectator conștiința, dar și sentimente de înțelegere, responsabilizare și compasiune.

Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă cu brațele deschise la sediul său din strada Făinari, nr. 17D, pentru a urmări împreună un spectacol de excepție, cu actori tineri, dar extrem de talentați, spontani și plini de energie. Pentru mai multe detalii și informații vizitați site-ul teatrului: www.artedellanima.ro.

Spectacolul este recomandat persoanelor peste 12 ani.

__________________________________________________________________________________

Regulamentul concursului:

Puteți răspunde în câmpul „Lasă un comentariu” sau prin instrumentele de socializare (din subsolul articolului dedicate concursului: Facebook, Twitter etc).

Extragerea este aleatorie. Se vor lua în considerare doar răspunsurile cititorilor fideli care apreciază pagina de Facebook a revistei SemneBune aici și a Teatrului Arte dell’Anima aici.

Concursul se desfăşoară în perioada 24-28 aprilie (ora 13.00).

Câştigătorii vor fi anunțaţi prin UPDATE la acest articol.

 

UPDATE: Câștigătoarea este Silvia Cătălina. Te rugăm să confirmi participarea la spectacol.

 

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.