Programul lunii septembrie la teatrul Arte dell’Anima

Programul lunii septembrie la teatrul Arte dell’Anima

Totul despre femei” de Miro Gavran, regia Felix Crainicu

După succesul extraordinar din cadrul festivalului „GavranFest” din Germania, spectacolul „Totul despre femei” revine în București, la Amfiteatru Masca, în cadrul proiectului „Departe de centru, Aproape de oameni”!

„Totul despre femei” vorbește despre forța, magia și puterea femeii, fără a fi feminist în vreun fel. Spectacolul prezintă femeia într-un mod realist, empatic, comic, fără a fi lipsit de ironie, sarcasm, invidie și gelozie. Fie că vorbim de prietenie, relații familiale sau colegiale, descoperim într-o oră și jumătate femeia cu toate fațetele ei: mame, soții, iubite, surori, prietene.

O comedie fabuloasă cu Corina Dănilă, Adriana Irimescu și Crina Lință. Nu mai puțin de 15 personaje întruchipate în cinci povești de viață.

  • 2 septembrie, ora 19:30 – Amfiteatrul Masca, Bulevardul Uverturii, nr. 14

Bilete disponibile în rețeaua mystage.ro și la Casa de Bilete a Teatrului Masca: https://www.mystage.ro/spectacole/totul-despre-femei-3467?af=41&fbclid=IwAR3NUY91XJIZLQfnGyogxF95NroOfvalxhkAzKgiCjEbBTq3SA78Ys4OCOQ

 _____________________________________________________________________________________

„Carne” de Andreea Tănase, regia George Zamfir

Două femei, Eva și Ana, se trezesc pe un drum la care nici una dintre ele nu se aștepta. Două vieți se împletesc, pornind de la efervescența începutului unei povești de dragoste și de la promisiunea unui job care pune femeia pe primul loc. Cele două femei se confruntă cu întrebări ca: „Unde e limita dintre munca sexuală și exploatarea sexuală?” și „Ce-ai fi putut să faci altfel?”, mai ales când nu există nici un semn că lucrurile ar putea să ajungă acolo. Efectele muncii sexuale și ale traficului de persoane sunt cercetate și scoase la lumină prin abordarea unor teme ca: iubirea, sexul, violența, vulnerabilitatea, trauma și vindecarea.
Text: Andreea Tănase
Regia: George Zamfir

Cu: Andreea Bibiri, Tiberiu Hărșan, Alexandra Sârbei, Cezara Petredeanu

  • 9 septembrie, ora 19:00 – Casa de Cultură a Sindicatelor Constantin Tănase

Intrare liberă. Spectacolul se joacă în cadrul Festivalului de Tineret TinFest.EU din perioada 9-10 septembrie. Spectacol creat în cadrul proiectului cultural #NOTFORSALE, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național, sesiunea I/2022, Aria Artele Spectacolului-Teatru.


„N-am văzut nimic” de Andreea Tănase, regia Mara Oprea

Spectacolul spune povestea a cinci prieteni care se apropie printr-un joc aparent inofensiv. Lucrurile scapă de sub control, iar viața lor se schimbă în momentul în care se lovesc de un eveniment tragic. „Există viață după moarte?”, „Trăim și murim singuri?” și „Cine e de vină?” sunt doar câteva dintre întrebările cu care se confruntă, încercând să descifreze cum s-a ajuns în acel punct. Prin abordarea unor teme actuale precum depresia, anxietatea și efectele acestora, se conturează un spectacol care vorbește despre emoțiile, gândurile și problemele adolescenților din ziua de azi.
Text: Andreea Tănase
Regia: Mara Oprea
Prod. By: RAW BEATGANG

  • 10 septembrie, ora 19:00 – Casa de Cultură a Sindicatelor Constantin Tănase

Intrare liberă. Spectacolul se joacă în cadrul Festivalului de Tineret TinFest.EU din perioada 9-10 septembrie. Spectacol creat în cadrul proiectului cultural You Are Not Alone, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național, sesiunea II/2021, Aria Artele Spectacolului-Teatru.


„Carne” de Andreea Tănase, regia George Zamfir

  • 23 septembrie, ora 19:00 – ARCUB, Sala Mare

Bilete și informații pe: https://arcub.ro/ticketsys-event/carne-23-septembrie-ora-1900/

Spectacol creat în cadrul proiectului cultural #NOTFORSALE, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național, sesiunea I/2022, Aria Artele Spectacolului-Teatru.

Lasă un semn

Comentariu

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Donează 20% de SemneBune

Dacă reprezinți o entitate juridică, te rugăm să descarcarci, completezi și semnezi Contractul prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Direcționarea a 20% din impozit este deductibilă pentru că suntem în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Andreea Tănase

Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.