„Artă pentru artă” – eveniment pentru susținerea tinerilor artiști

Designerii români IUTTA, Consiglieri, Woodches, Omid și Dorin Negrău fac parteneriat cu Rotaract pentru susținerea tinerilor artiști.

Programul evenimentului include o jucată de Cuibul Artiștilor, urmată de o licitație pentru piese de design vestimentar și obiecte de decor interior donate de branduri cunoscute precum IUTTA, Consiglieri, Woodches, Don Papilon, Omid, Dorin Negrău, Cmood, Naiv Clothing, Pia Studio Design sau Lemnia, dar și de tineri talentați precum Andreea Buga (Argo Art), Maria Amelian, Radu Caradim, Bogdan Deliu, Luna Morgaciova sau Silvia Matei. Fondurile obținute în urma licitației vor fi direcționate către Cuibul Artiștilor, scopul fiind acela de sprijinire a artei și a educației prin artă.

Seara se va încheia cu un cocktail party în atmosfera boemă a Teatrului Elisabeta, un loc special în care se îmbină actul artistic cu divertismentul și socializarea.

Scopul Rotaract este de a oferi tinerilor oportunitatea de a-și spori cunoștințele și abilitățile care îi vor ajuta în dezvoltarea personală, pentru a răspunde nevoilor fizice și sociale ale comunităților lor, și de a promova relații mai bune între toți oameni din întreaga lume într-un cadru bazat pe prietenie și servicii.

Membrii Rotaract sunt tineri care își doresc să crească alături de comunitățile din care fac parte. În acest sens organizează periodic diferite tipuri de proiecte: comunitare, vocaționale, educaționale, ecologice.


„Artă pentru Artă” este un proiect organizat de cluburile Rotaract din București ce își propune să atragă susținere financiară pentru tinerii artiști din București, membri ai Cuibului Artiștilor. Inițiativa menită să promoveze tinerii artiști va avea loc joi, 4 mai 2017, începând cu ora 19:00 la Teatrul Elisabeta, unul din partenerii principali ai proiectului.

Lasă un semn

comentarii

Semne bune de la Persoane juridice

Descarcă, completează și semnează Contractul de sponsorizare prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Dacă firma este plătitoare de impozit pe profit: 20%;
Dacă firma este plătitoare de impozit pe venit: 20% trimestrial;
Dacă ești PFA, sponsorizarea este deductibilă la calculul impozitului pe venit în limita a 5% din venitul net.
ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE ȘI CULTURĂ ADLITTERA (A.E.C.A.) este înscrisă în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.