Un week-end al vibraţiilor!

Week-end-ul acesta, vibrate!festival are pregătite câteva evenimente speciale pentru iubitorii muzicii. Sâmbătă vă aşteptăm la Biserica Neagră – monument emblemă pentru Braşov – într-un concert aniversar dedicat sopranei . Duminică, vibrate!festival îşi ia rămas bun de la prietenii săi cu un concert în aer liber, în Bastionul Ţesătorilor, un concret în care muzica clasică şi jazz-ul se vor îmbina armonios.

luiza-zan_cr

Sâmbătă, 25 iunie

ora 14.00 – Piaţa Enescu. Asociaţia Echilibru Psi vă propune un atelier de Meloterapie. Tot aici, pianina vibrate! îi aşteaptă pe cei care vor să cânte la pian, fie că sunt profesionişti sau amatori. Piaţa Enescu găzduieşte şi expoziţia out-door „Enescu”, a Muzeului Naţional , deschisă până în 26 iunie. O altă expoziţie „Enescu”, oferită de acelaşi muzeu, este deschisă, până în 26 iunie, în Coresi Shopping Resort. Cea de-a treia expoziţie vibrate! – „Vibraţii” este găzduită, până în 26 iunie, de Ceainăria „Tipografia”.

ora 18.00 – Biserica Neagră. „Ave ”. Îndrăgita soprană Leontina Văduva va oferi un concert de neuitat în monumentul emblemă al Braşovului. Un concert în care artista va aniversa cei 30 de ani de carieră pe scene internaţionale. În : Summa / Verdi: Pieta Signior, La vita un mar d’affanni / Caccini: Ave Maria / Massennet: Ave Maria, Pardonnez-moi Dieu (din Manon) / Enescu: Present de couleur blanches / Donceanu: Tatal nostru / P. Constantinescu Două Studii în stil bizantin / Byrd Misa la 5 voci / Ravel Le bas vers l’eglise / Massennet Ave Maria. La orgă: Paul Cristian. Alături va fi Orchestra de cameră vibrate!festival. Preţul biletelor este de 20 de lei!

ora 20.00 – Piaţa Enescu. Remus Miron, un mare pasionat de muzică şi de vinyl-uri, de la Depoul de Artă Urbană, vă aşteaptă la „Vinyl evenings” – un moment de relaxare la ceas de seară, cu un ceai şi muzică bună.

Duminică, 26 iunie

Doar duminică, în Piaţa Enescu, cei interesaţi mai pot cânta la pianina vibrate!, donată de pianista Diana Ionescu şi înfrumuseţată de George Roşu, de la Depoul de Artă Urbană. Piaţa Enescu găzduieşte şi expoziţia out-door „Enescu”, a Muzeului Naţional . O altă expoziţie „Enescu”, oferită de acelaşi muzeu, este deschisă în Coresi Shopping Resort. Cea de-a treia expoziţie vibrate! – „Vibraţii” este găzduită de Ceainăria „Tipografia”.

ora 18.00 – Bastionul Ţesătorilor (în caz de vreme nefavorabilă – Centrul Cultural Reduta). „In open Air” este titlul concertului cu care vibrate!festival îşi încheie cea de-a doua ediţie. Vlad Maistorovici (vioară), Francesco Sica (vioară), Shiry Rashkovsky (violă), Pau Codina (violoncel), Colin Alexander (violoncel), Harry Cameron Penny (clarinet) şi invitata specială Luiza Zan au pregătit un de Brahms, Vach şi jazz şi Hindemith. Preţul biletelor este de 35 de lei.

ora 20.00 – Piaţa Enescu. Remus Miron, un mare pasionat de muzică şi de vinyl-uri, de la Depoul de Artă Urbană, vă aşteaptă la „Vinyl evenings”.

vibrate!festival este organizat de Asociaţia Culturală „Paul Constantinescu 2009”, în colaborare cu Asociaţia pentru Muzică, Artă şi Cultură şi cu Depoul de Artă Urbană, parteneri fiind Primăria Braşov – proiect cofinanţat de Consiliul Local Braşov, Administraţia Fondului Cultural Naţional, proiect cofinanţat, şi Universitatea Transilvania Braşov.

Biletele pentru cele două concerte se pot procura de la Librăria „Şt. O. Iosif”, de la Ceainăria „Tipografia”, Biserica Neagră (pentru concertul de sâmbătă seara) şi Bastionul Ţesătorilor (pentru concertul de duminică seara). 3 lei din preţul fiecărui bilet vor fi donaţi Fundaţiei Hospice „Casa Speranţei”.

Lasă un semn

comentarii

Semne bune de la Persoane juridice

Descarcă, completează și semnează Contractul de sponsorizare prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Dacă firma este plătitoare de impozit pe profit: 20%;
Dacă firma este plătitoare de impozit pe venit: 20% trimestrial;
Dacă ești PFA, sponsorizarea este deductibilă la calculul impozitului pe venit în limita a 5% din venitul net.
AdLittera este înscrisă în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale.
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.