Teatrul de Artă prezintă „Dumnezeu iubește”

București invită publicul la o nouă premieră: vineri, 28 octombrie, ora 19.15, Dumnezeu iubește după – un spectacol despre condiția femeii și despre rostul ei de mamă.

afis-dumnezeu-iubesteSubiectul piesei este unul profund, ce atinge o temă emoțională și scoate în evidență statutul femeii, ca viitoare mamă, indiferent de zona socială din care provine.

Patru femei însărcinate sunt internate într-o rezervă a unui spital, așteptând să nască. Patru destine care se intersectează într-un punct din timp și din spațiu, urmând ca mai apoi să-și reia traiectoriile separat, fiecare mai bogată cu o viață; toate, în afară de una. Șase actori construiesc o poveste în care spectatorii se regăsesc întru totul, pentru că, până la urmă, cu toții sunt fiii sau fiicele unor mame, cu toții au iubit, iubesc sau sunt iubiți și fiecare s-a gândit, măcar o dată, cum e să aibă un copil.

Scenografia și regia spectacolului Dumnezeu iubește sunt semnate de , iar distribuția este alcătuită din , Amalia Ciolan, Ana Maria Carablais, Teodora Calagiu Garofil, Tamara Roman și Darius Daradici/. Producția: .

Spectacolul este o coproducție București și Teatrul IV București.

Bilete pentru premiera din 28 octombrie se pot achiziționa online, din rețeaua Eventim –www.teatruldearta.ro/bilete, sau de la Teatrul de Artă București – rezervari@teatruldearta.ro.

Contact:
Costinela Caraene, Specialist PR – Teatrul de Artă București
Tel: 0745.25.95.85, e-mail: comunicare@teatruldearta.ro

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andra Pavel

Andra Pavel
Urmează un Master la Facultatea de Științe Politice, SNSPA București. Scriitor de ocazie și cititor de profesie, vede în orice critică un pas spre mai bine. Andra preferă să se implice în mai puține lucruri, dar cărora să se dedice. Îi plac lucrurile făcute bine sau făcute cu suflet, ca muzica sau fotografia.