Editura Crux Publishing prezentă la Festivalul de Știință și Science-Fiction

Editura Crux Publishing are plăcerea de a vă invita la SCI+FI FEST – Festivalul de Știință și Science-Fiction (sâmbătă, 1 octombrie, Biblioteca Națională a României, Bvd. Unirii, nr. 22, scena exterioară) pentru a lua parte la două evenimente inedite:

Ora 12.00 (scena exterioară): Mâinele zilei de ieri oferit astăzi – Invitat special Lect. Univ. Dr. Florin Pîtea

Scriitorul și criticul literar Florin Pîtea va susține o prezentare inedită abordând genurile cyberpunk și steampunk și punând accent pe influența acestora asupra tuturor artelor, de la literatură la cinematografie și chiar modă vestimentară.

Ora 15.00 (scena exterioară): Dune și Star Trek: Impact direct asupra culturii românești – Invitați speciali Conf. Univ. Dr. Ana-Maria Negrilă și Jur.

Pornind de la cele două titluri care au zguduit și schimbat lumea, scriitorii și criticii literari și Ana-Maria Negrilă vor discuta impactul acestora asupra culturii românești din punct de vedere literar.

De asemenea, editura Crux Publishing vă așteaptă în zona expozițională a Festivalului de Știință și Science-Fiction (curtea Bibliotecii Naționale), invitându-vă să descoperiți la standul propriu titluri science-fiction și fantasy semnate de autori străini clasici și autori români contemporani premiați național și internațional. Toate volumele editurii vor fi disponibile la prețuri promoționale.

Cei care vor vizita standul Crux Publishing vor fi încântați să găsească printre noutăți și volumul Ecouri din tenebre: Există viață după moarte? semnat de scriitoarea Rodica Bretin. Împletind cu măiestrie narațiunea cu documentarul științific, faptele istorice cu talentul de prozator experimentat, atenția cercetătorului încercat cu sensibilitatea scriitorului înnăscut, Rodica Bretin ne oferă în volumul Ecouri din tenebre o antologie ce nu poate lipsi de pe raftul oricărui pasionat de fenomene stranii și literatură de bună calitate.

Vă așteptăm așadar sâmbătă, 1 octombrie, în cadrul SCI+FI FEST – Festivalul de Știință și Science-Fiction să ne bucurăm împreună de evenimente inedite, întâlniri pentru autografe și discuții cu scriitorii Florin Pîtea, Ana-Maria Negrilă, Oliviu Crâznic și Rodica Bretin, titluri SF/Fantasy de succes și multe alte surprize.

Pentru mai multe informații despre editură, autori și volumele publicate vă invităm să accesați www.cruxed.ro

crux-publishing-la-sci-fi-fest

Lasă un semn

comentarii

Oferă și tu SemneBune: Asociația AdLittera

Redirecționază până la 3,5% din impozitul pe venit pentru ca Asociația pentru Educație și Cultură AdLittera să poată beneficia de sprijinul tău financiar! Redirecționarea este gratuită, adică nu duce la nicio cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul respectiv. Formularul este opțional și poate fi completat de orice persoană fizică care obține venituri din salarii și asimilate acestora.
Revista SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.