Câştigă la Şase din 49!

 şi SemneBune vă  invită la teatru.

Vă oferim o invitație dublă la spectacolul ”Şase din 49duminică, 10 aprilie, ora 19.15. Puteţi citi cronica acestui spectacol aici.

Pentru a câștiga, trebuie să lăsaţi un comentariu mai jos, în care să ne spuneţi cine semnează regia spectacolului.

Vor fi luate în considerare doar răspunsurile participanţilor care apreciază pagina de Facebook a Teatrului de Artă şi a revistei SemneBune.

sase din 49

ŞASE DIN 49

de Spiró Győrgy | Spectacol invitat la Festivalul Naţional de Teatru, 2014

cu: Dana Voicu şi Liviu Cheloiu;

Ce se poate întâmplă unui cuplu de oameni simpli atunci când sunt puși în fața unui bilet câștigător la loto care valorează 10 miloane de euro? Cei doi, soț și soție și părinți a doi copii adolescenți, evoluează de la bucurie frenetică și imaginație bolnavă până la frica paralizantă sau paranoia avansată. Toate hibele mai vechi sau mai noi ale relație lor ies încet încet la iveală într-o cavalcadă când comică, când tragi-comică care culminează cu un gest extrem.

Durata 1h20’ | Producţie


Regulamentul concursului:

Puteți răspunde în câmpul „Lasă un comentariu” sau prin intrumentele de socializare (din subsolul articolului dedicate concursului: Facebook, Twitter etc).

Extragerea este aleatorie. Se vor lua în considerare doar răspunsurile cititorilor fideli care apreciază pagina de Facebook a revistei SemneBune şi a Teatrului de Artă.

Concursul se desfăşoară în perioada 3-8 aprilie 2016 (ora 13.00)

Câştigătorul va fi anunțat prin UPDATE la acest articol.

Biletele se vor ridica direct de la casa de bilete a Teatrului de Artă, specificându-se menţiunea  SemneBune.ro. Participarea la spectacol trebuie confirmată prin e-mail la rezervari @ teatruldearta . ro (în cazul câştigării concursului).

Vă aşteptăm în fiecare săptămână cu invitaţii noi la teatru.

UPDATE: Câştigătoarea este Miruna Poenaru. Te rugăm să confirmi participarea la spectacol şi pe adresa de mail a Teatrului de Artă, asa cum este detaliat în regulamentul concursului, mai sus. Vizionare plăcută!

 

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.