Vrei să vezi „Un etaj mai jos”?

un etaj mai jos

https://www.youtube.com/watch?v=-TcUDCiApNQ

Ieșenii sunt invitați la premiera filmului Un etaj mai jos de Radu Muntean. Evenimentul va avea loc duminică, 20 septembrie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Studenților. Spectatorii se vor întâlni cu actorii Teo Corban și Iulian Postelnicu.

Prețul unui bilet este de 10 lei.

 

Regizorul român lăudat de presa de specialitate națională și internațională pentru producțiile Marți, după Crăciun, Boogie sau Hârtia va fi albastră, intră din nou în aria de interes a iubitorilor de cinematografie românească și nu numai.

Motive pentru care trebuie să vedeți Un etaj mai jos:

  • Este un film despre mizeria vieții de zi cu zi, însă în care această mizerie devine indispensabilă pentru o (re)găsire a umanului din noi.
  • Îți vei pune probleme de conștiință, probleme de reluare a propriului ca pe o a doua conștiință demnă de tratat cu omenie și generozitate. Pe scurt: un act de autosensibilizare într-o lume plină de mizerie. Câștigătorul: tu.
  • A fost prezentat la și a lăsat semne bune.
  • Vei ieși de la film cu întrebări pe termen lung; întrebările te vor măcina bine până vei dori să-l revezi sau să te împaci cu ideea că un film bun tocmai asta trebuie să facă – să te neliniștească.
  • Vei simți nevoie revenirii cuvintelor „datorie” și „adevăr” în vocabularul tău cotidian.

Film recomandat de Semne Bune.

Radu Muntean
regizorul Radu Muntean

Lasă un semn

Comentariu

Donează 20% de SemneBune

Dacă reprezinți o entitate juridică, te rugăm să descarcarci, completezi și semnezi Contractul prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Direcționarea a 20% din impozit este deductibilă pentru că suntem în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 5.016 abonați.

Autor articol: Corina Giurgia

Licențiată în Jurnalism şi Ştiințe ale Comunicării, cu un masterat în Filosofie Aplicată şi Management Cultural, continua căutările în lumea oamenilor frumoși. Iubește Iaşul, cu întâmplările şi străzile pe care se plimbă încă scriitori şi poeți adevărați. Dependentă de ploaie, cu o obsesie pentru umbrele. Ambasadoare SemneBune la Iași. O găsiți și pe blogul personal: http://jurnalistacum.blogspot.ro/