Vă invităm la teatru. Pam-Pam!

 şi SemneBune vă  invită la teatru.

Vă oferim o invitație dublă la spectacolul PAM-PAM  – One man show, Joi, 14 mai | ora 20.15

Pentru a câștiga, trebuie să lăsaţi un comentariu mai jos, în care să ne enumeraţi încă două piese care se joacă pe scena Teatrului de Artă în această lună.

Vor fi luate în considerare doar răspunsurile participanţilor care apreciază pagina de Facebook a Teatrului de Artă şi a revistei SemneBune.

Pam Pam afis

Joi, 14 mai | ora 20.15 (Terasă The Jar Bar)

PAM-PAM  – One man show

Cu:

Un text după pamfletele lui Constantin Tănase, o comedie amară despre România de acum 70 de ani, și cea de astăzi, care, surprinzător, a rămas aceeași.

Durata: 60 minute

______________________________________________________________________

REGULAMENTUL CONCURSULUI

Puteți răspunde în câmpul „Lasă un comentariu” sau prin intrumentele de socializare (din subsolul articolului dedicate concursului: Facebook, Twitter etc).

Extragerea este aleatorie. Se vor lua în considerare doar răspunsurile cititorilor fideli care apreciază pagina de Facebook a revistei SemneBune şi a Teatrului de Artă.

Concursul se desfăşoară în perioada 10-13 mai 2015 (ora 13.00)

Câştigătorul va fi anunțat prin UPDATE la acest articol.

Biletele se vor ridica direct de la casa de bilete a Teatrului de Artă, specificându-se menţiunea concurs SemneBune.ro. Participarea la spectacol trebuie confirmată prin e-mail la rezervari @ teatruldearta . ro (în cazul câştigării concursului).

Vă aşteptăm în fiecare săptămână cu invitaţii noi la teatru.

 

UPDATE: Câştigătoarea este Raluca Dragomir. Te rugăm să confirmi prezenţa printr-un mail la rezervari @ teatruldearta . ro

 

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.