Concurs fulger

de Stat şi SemneBune vă  invită la teatru în această seară printr-un concurs fulger.

Prima persoană care ne spune cine este autorul editorialului din 19 februarie de pe SemneBune.ro câştigă o invitaţie dublă la piesa Blestemul iubirii, care se joacă în această seară la Teatrul Mic din Bucureşti, la ora 19.00. Câştigătorul va fi anunţat prin update la acest articol imediat ce avem primul răspuns corect.

Blestemul iubirii

BLESTEMUL IUBIRII – Marți, 3 martie, ora 19.00, Teatrul Mic

Distribuția: Monia Pricopi, Cornel Ciupercescu, Alina Tomi, Marius Călugărița, Luana Stoica, Mirela Nicolau, Alexandra Fasolă, Nicolae Călugăriţa, Veaceslav Grosu, Mircea Dragoman

Regia: Kincses Elemer

Sinopsis: Spectacolul prezintă povestea unei familii evreieşti tradiţionale de la începutul secolului al XX-lea, care caută să se adapteze marilor schimbări ale secolului şi modernităţii, şi înfruntă mai multe drame, legate într-un fel sau altul de destinul Bertei – o femeie superioară celor din jur prin caracter şi inteligenţă, dar al cărei punct vulnerabil este handicapul ei fizic. Blestemul iubirii este o poveste despre iubire şi sacrificiul din iubire, putând merge până la renunţarea la viaţă. ”(…) Vă propunem  scufundare în Marea… Dragostei. Noi, câţiva artişti, ne scufundăm în această «mare» formidabilă. Încercăm să ajungem chiar până la fund. Ce ne-aşteaptă acolo? Poate că ne va mângâia pe frunte un Înger, ori poate că în bezna adâncimilor ne-aşteaptă Diavolul. Oricum, trebuie să avem curajul de a-l privi în ochi.” (Kincses Elemér)

***

 UPDATE: Cristiana a dat prima răspunsul corect şi merge în această seară la teatru. Felicitări!

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.

Comentarii

  1. Autorul editorialului din data de 19 februarie de pe SemneBune.ro este Cosmin Leucuta.