Compania Green Culture Software lansează proiectul „ibooksquare”

Avem plăcerea de a anunța organizarea conferinței de lansare a proiectului „” ce va avea loc joi, 10.12.2014, începând cu ora 18:30, la IMPACT HUB BUCHAREST, situat în strada Halelor, nr. 5, București.

ibooksquare este o platformă de distribuție a conținutului digital dedicată încurajării consumului de cultură și educație în rândul tinerilor prin îmbogățirea materialului clasic – cărțile – cu conținut multimedia de tip sunet, , imagine și link. Platforma reprezintă pentru edituri și publisheri un canal de distribuție de conținut cu valoare adăugată către un public avid de fațetele multimedia ale informației.

Proiectul beneficiază de cofinanțare din Fondul Social European – Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Axa prioritară nr. 3 – Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor.

Lansarea este susținută de:

(www.semnebune.ro), partener cultural și media.

România (https://www.asus.com/ro/), partener IT&C.

Detalii de contact:

Gabriel Voicescu, Manager de proiect
contact@ibooksquare.ro

www.ibooksquare.ro

2.-Semne-Bune-banner---800x600

Despre Green Culture Software

Green Culture Software este o companie tânără care a fost creată pentru a administra și dezvolta platforma www.ibooksquare.ro. Este o companie românească cu capital integral românesc dar echipa are o experiență de peste 15 ani în domeniul IT. Pasiunea de a crea un produs românesc care să acopere o cerință noua a pieței dar și cercetările și experimentele realizate de-a lungul a 5 ani susțin înțelegerea fenomenului de publicare în format digital online dar și noua etapă în care se află acesta piață.

Despre

ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri consumer și producătorul celor mai vândute și mai premiate plăci de bază, este lider între companiile noii ere digitale. ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include plăci de bază, plăci , monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, tablete, servere, dispozitive multimedia, soluţii wireless, echipamente de reţea și telefoane mobile. Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, ASUS a obţinut 4.168 de distincţii în anul 2012 și este recunoscut pe plan global pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Având peste 12.500 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă R&D de elită formată din 3.800 de ingineri, compania a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 14 miliarde USD în 2012.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.