Câştigaţi trei invitaţii duble la teatru

 

de Stat şi SemneBune vă  invită la teatru.

Vă oferim trei  invitații la spectacolele detaliate mai jos, astfel:

  • o invitație dublă la spectacolul ASTĂ SEARĂ: LOLA BLAU (sâmbătă, 21 martie, ora 19.00, Teatrul de Artă)
  • o invitație dublă la spectacolul CARRE DE AȘI… CU VALET! (marți, 24 martie, ora 19.00, Teatrul Mic)

  • o invitație dublă la spectacolul UN REGE LEAR EVREU (miercuri, 25 martie, ora 19.00, Teatrul Mic)

Pentru a câștiga, trebuie să lăsaţi un comentariu mai jos, în care să ne menţionaţi încă două spectacole care se joacă până la sfârșitul lunii martie la de Stat.

În comentariu veţi menţiona şi pentru care dintre cele trei piese optaţi.

Despre cele trei spectacole:

?????

ASTĂ SEARĂ: LOLA BLAU – Sâmbătă, 21 martie, ora 19.00, Teatrul de Artă

Distribuția: Maia Morgenstern, Tatiana Moroșanu

Regia: Alexandru Dabija

Sinopsis: Lola Blau este alter-ego-ul autorului Georg Kreisler. Și scriitorul, și personajul, sunt evrei vienezi. Ambii părăsesc Austria la timp, pentru a scăpa de deportare. Ambii se reîntorc în Austria după război, și după ce se lansează în cariera de entertaineri. Ambii privesc lucid la realitatea înconjurătoare, pe care o critică de la înălţimea unei satire devastatoare, care ar trebui să destabilizeze orice spectator, oricât de confortabil ar fi aşezat în scaun.

***

Carre de asi cu valet

CARRE DE AȘI… CU VALET! – Marți, 24 martie, ora 19.00, Teatrul Mic

Distribuția: Veaceslav Grosu, Geni Brenda, Mihai Ciucă, Viorica Bantaș, Cornel Ciupercescu, Natalie Ester, Nicolae Călugăriţa, Nicolae Predica, Arabela Neazi, Nicolae Botezatu, Viorel Manole

Regia: Harry Eliad

Sinopsis: Spectacolul prezintă avatarurile unui profesor de geografie care se dă drept băiat sărac, dar umblat prin lume, pentru a se angaja într-o familie din ”protipendada” politică şi, mai ales, financiară a Bucureștiului, unde atrage asupră-i simpatia tuturor, privirile languroase ale doamnei și amorul definitiv al fetei în casă.

 ***

Un rege Lear evreu

UN REGE LEAR EVREU – Miercuri, 25 martie, ora 19.00, Teatrul Mic

Distribuția: Constantin Dinulescu, Leonie Waldman Eliad, Natalie Ester, Geni Brenda, Alexandra Fasolă, Mircea Dragoman, Marius Călugăriţa, Darius Daradici, Nicolae Botezatu

Regia: Grigore Gonța

Sinopsis: O parafrază plină de forță și originalitate, un pic îndulcită, după Shakeaspeare, în care Gordin creează niște roluri complexe și situații pline de dramatism. Spectacolul este o reușită a teatrului, un spectacol emoționant, cu o poveste veșnic actuală, despre familie și rostul banilor.

 ***

Regulamentul concursului:

Puteți răspunde în câmpul „Lasă un comentariu” sau prin intrumentele de socializare (din subsolul articolului dedicate concursului: Facebook, Twitter etc).

Extragerea este aleatorie.

Se vor lua în considerare doar răspunsurile cititorilor fideli care apreciază pagina de Facebook a revistei SemneBune aici.

Concursul se desfăşoară în perioada 16-20 martie (ora 13.00).

Câştigătorii vor fi anunțaţi prin UPDATE la acest articol.


UPDATE: 

Câştigătorii sunt:

Judit Fangli (Carre de aşi… cu valet!)

Andrei Radu (Astă seară: Lola Blau)

Ana Cristina Dumitrache (Un rege Lear Evreu)

Vă rog să confirmaţi participarea la spectacole şi să ajungeţi la locul de desfăşurare a pieselor cu 15 minute înainte de începerea lor.

 

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.