Câştigaţi o invitaţie la teatru

de Stat şi SemneBune vă  invită la teatru.

Vă oferim o invitaţie dublă la spectacolul TEIBALE ȘI DEMONUL EI – Vineri, 24 aprilie, ora 19.00, Teatrul Bulandra, sala Liviu Ciulei.

Pentru a câștiga, trebuie să lăsaţi un comentariu mai jos, în care să ne menţionaţi încă două spectacole în care joacă actorul Veaceslav Grosu pe scena Teatrului Evreiesc de Stat.

***

TEIBALE ȘI DEMONUL EI – Vineri, 24 aprilie, ora 19.00, Teatrul Bulandra, sala Liviu Ciulei

Distribuția:  Alexandra Fasolă, Mircea Dragoman, Geni Brenda, Veaceslav Grosu, Cornel Ciupercescu, Viorel Manole, Nicolae Botezatu

Regia: Szabó K. István

Sinopsis: Pornind de la mentalităţile magice, Isaac Bashevis Singer ne propune o viziune modernă despre cel mai temut dintre demoni: demonul interior al fiinţei umane, cel care relevă abisurile inconştientului, o forţă tainică, irepresibilă, care naşte dragoste şi ură, fascinaţie şi repulsie, împingând trăirile către încălcarea tabuurilor şi o răzvrătire ce poate duce la nebunie şi moarte. O poveste dramatică în care spiritualitatea şi sexualitatea intră în coliziune, o poveste despre cruzimea convenţiilor şi puterea milei, care în cele din urmă triumfă.

***

Regulamentul concursului:

Puteți răspunde în câmpul „Lasă un comentariu” sau prin intrumentele de socializare (din subsolul articolului dedicate concursului: Facebook, Twitter etc).

Extragerea este aleatorie.

Se vor lua în considerare doar răspunsurile cititorilor fideli care apreciază pagina de Facebook a revistei SemneBune aici.

Concursul se desfăşoară în perioada 20-23 aprilie (ora 13.00).

Câştigătorii vor fi anunțaţi prin UPDATE la acest articol.

UPDATE: Câştigătorul este Andrei Radu. Îl rugăm să confirme.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.