Câştigaţi o invitaţie la teatru!

Acest articol a fost publicat de Andreea Tănase pe 5.11.2015 în rubrica Concurs, Teatru și are asociate următoarele etichete: , , , .

Teatrul Evreiesc de Stat şi SemneBune vă  invită la teatru.

Vă oferim o invitație dublă la spectacolul STELE RĂTĂCITOARE (marți, 10 noiembrie, ora 19.00, Teatrul Mic).

Pentru a câștiga, trebuie să lăsaţi un comentariu mai jos, în care să ne menţionaţi încă două spectacole în care joacă Maia Morgenstern pe scena Teatrului Evreiesc de Stat.

Stele ratacitoare (fara distributie)

STELE RĂTĂCITOARE – Marți, 10 noiembrie, ora 19.00, Teatrul Mic

Distribuția: Rudi Rosenfeld, Luana Stoica, Alexandra Fasolă, Anka Levana, Cornel Ciupercescu, Veaceslav Grosu, Nicolae Călugăriţa, Viorel  Manole, Marius Călugăriţa, Geni Brenda, Darius Daradici, Arabela Neazi, Cristina Cîrcei, Mirela Nicolau, Viorica Bantaş, Ecaterina Ţugulea, Mihai Prejban / Cătălin Stelian, Iolanda Covaci, Richard Bovnoczki, Mircea Dragoman, Natalie Ester, Nicolae Botezatu

Regia: Andrei Munteanu

Sinopsis: Spectacolul spune povestea unor tineri evrei dintr-un colț de provincie basarabeană care, vrăjiți de o trupă de ambulantă, pleacă din casa părintească în lumea largă să-și caute norocul ca artişti. Dar iată că viaţa îi poartă tot mai departe (Lvov, Viena, Londra) nu doar de sătucul natal, ci şi de propriul lor trecut, de care se despart, la început, cu nepăsare. Căci acesta-i prețul pe care îl cere, uneori, succesul – renunțarea la sine. Şi în timp ce personajele principale, Reizl şi Leibl, îşi împlinesc astfel ambițiile și destinul artistic, faima lor răspândindu-se pretutindeni, pe lângă ei mai există mulți alți artiști, ale căror aspirații nu se vor realiza niciodată. Oare arta e o fugă uşuratică din faţa vieţii sau calea de a ajunge cu adevărat la stele?

_____________________

Regulamentul concursului:

Puteți răspunde în câmpul „Lasă un comentariu” sau prin intrumentele de socializare (din subsolul articolului dedicate concursului: Facebook, Twitter etc).

Extragerea este aleatorie. Se vor lua în considerare doar răspunsurile cititorilor fideli care apreciază pagina de Facebook a revistei SemneBune aici.

Concursul se desfăşoară în perioada 5-9 noiembrie (ora 13.00).

Câştigătorii vor fi anunțaţi prin UPDATE la acest articol.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te altor mii (13) de abonați

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Andreea Tănase

Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.