Câştigaţi două invitaţii la teatru!

de Stat şi SemneBune vă  invită la teatru.

Vă oferim două  invitații la spectacolele detaliate mai jos, astfel:

¤ o invitație dublă la spectacolul ÎN VIZITĂ LA DOMNUL GREEN (duminică, 20 septembrie, ora 19.00, Teatrul de Artă)

¤ o invitație dublă la spectacolul (marți, 22 septembrie, ora 19.00, Teatrul de Artă)

Pentru a câștiga, trebuie să lăsaţi un comentariu mai jos, în care să ne menţionaţi încă două spectacole care se joacă până la sfârșitul lunii septembrie la de Stat.

În comentariu veţi menţiona şi pentru care dintre cele două piese optaţi.

Despre cele două spectacole:

In vizita la domnul Green

ÎN VIZITĂ LA DOMNUL GREEN

Duminică, 20 septembrie, ora 19.00, Teatrul de Artă

Distribuția: Virgil Ogășanu, Tudor Istodor

Regia: Erwin Șimșensohn

Sinopsis: Un bătrân evreu văduv din Manhattan a renunţat să se mai bucure de viaţă, trăind într-o izolare fizică şi spirituală autoimpusă. Întâlnirea cu Ross, un tânăr sofisticat, provoacă incursiuni în trecut, aduce la suprafață vechi secrete de familie și sentimente reprimate. O poveste captivantă cu  final neașteptat și emoționant…

„În vizită la domnul Green” are o viaţă artistică pe care nu mi-am imaginat-o acum câţiva ani când m-am aşezat la masa de scris pentru a relata această poveste extrem de apropiată, de personală.  Nu am visat vreodată că o sală plină de oameni necunoscuţi vor urmări (aşezaţi) în întuneric piesa mea la Bucureşti. O consider o mare favoare şi o mare responsabilitate. (Jeff Baron)

¤¤¤

Janka

Marți, 22 septembrie, ora 19.00, Teatrul de Artă

Distribuția: Maia Morgenstern

Regia: Toma Enache

Sinopsis: Un spectacol  impresionant și o temă impresionantă: ororile regimului nazist și drama trăită de milioanele de evrei care s-au confruntat cu ororile lagărelor de concentrare. ”Această piesă este o mărturisire, un document de viaţă tulburător, un act de respect față de drama acelor oameni, un act de reconstituire foarte important, un strigăt venit din altă lume către cei care au rămas și către memoria noastră care se șterge.” (Maia Morgenstern)

¤¤¤

Regulamentul concursului:

Puteți răspunde în câmpul „Lasă un comentariu” sau prin intrumentele de socializare (din subsolul articolului dedicate concursului: Facebook, Twitter etc).

Extragerea este aleatorie.

Se vor lua în considerare doar răspunsurile cititorilor fideli care apreciază pagina de Facebook a revistei SemneBune aici.

Concursul se desfăşoară în perioada 14-18 septembrie (ora 13.00).

Câştigătorii vor fi anunțaţi prin UPDATE la acest articol.

 

UPDATE: Câştigătorii sunt Doina Veronica (Janka) şi Viorel Boloca (În vizită la Domnul Green). Vă rugăm să confirmaţi participarea la spectacole şi să ajungeţi la locul de desfăşurare al spectacolelor cu 15 minute înainte, pentru a putea intra în posesia invitaţiilor. La casa de bilete veţi menţiona numele şi faptul că aţi câştigat concursul SemneBune.ro.

Lasă un semn

comentarii

Despre autor

Andreea Tănase
Redactor-editor SB

Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.

Număr articole publicate : 328