Câştigaţi două invitaţii duble la teatru!

de Stat şi SemneBune vă  invită la teatru.

Vă oferim două invitaţii duble, astfel:

– o invitație dublă la spectacolul NUNTĂ CU DIVORȚ (luni, 25 mai, ora 19.00, Teatrul Excelsior)

– o invitație dublă la spectacolul MOTKE HOȚUL (marți, 26 mai, ora 19.00, Teatrul Mic)

Pentru a câștiga, trebuie să lăsaţi un comentariu mai jos, în care să ne menţionaţi încă două spectacole ale Teatrului Evreiesc de Stat care se joacă în luna mai a acestui an.

Nunta cu divort

NUNTĂ CU DIVORȚ – Luni, 25 mai, ora 19.00, Teatrul Excelsior

Distribuția: Viorica Bantaș, Mihai Ciucă, Geni Brenda, Veaceslav Grosu, Mircea Dragoman, Mircea Drîmbăreanu, Neculai Predica, Leonie Waldman Eliad, Nicolae Călugărița, Mirela Nicolau

Regia: Dan Tudor

Sinopsis: O fantezie comică, ce ilustrează modul cum se aranjau căsătoriile în familiile evreiești tradiționale, precum și binecunoscutele relații dintre soacră și ginere. O tânără pereche, căsătorită recent, este hărțuită permanent de soacră, care încearcă să scape de ginere folosindu-se de influența pe care o are asupra fiicei sale. Rămâne de văzut cine învinge în cele din urmă: perseverența și intrigile soacrei, sau dragostea dintre cei doi tineri? Comedie muzicală care prezintă cu umor și fantezie o lume de basm, un tărâm fermecat și fermecător…

***

Motke

MOTKE HOȚUL – Marți, 26 mai, ora 19.00, Teatrul Mic

Distribuția: Veaceslav Grosu, Geni Brenda, Mihai Ciucă, Cornel Ciupercescu, Marius Călugărița, Leonie Waldman Eliad, Nicolae Botezatu, Lucia Maier, Arabela Neazi, Mihai Prejban, Viorel Manole, Nicolae Călugărița, Darius Daradici, Dorina Păunescu, Andrei Finți, Luana Stoica, Alexandra Fasolă, Natalie Ester, Monia Pricopi, Viorica Bantaș, Cristina Cîrcei, Mircea Dragoman, Cătălin Stelian, Maia Morgenstern

Regia: Andrei Munteanu

Sinopsis: Recunoscută drept una dintre cele mai cunoscute piese din creația lui Shalom Ash, alături de ”Dumnezeul Răzbunării”, se înscrie în lista pieselor incomode din dramaturgia evreiască. Acțiunea piesei este dezvoltată în jurul unui personaj controversat, plin de contradicții interioare, dornic de parvenire, crud și pasional – Motke. Alături de el, autorul conturează în culori tari și lumea care a născut un astfel personaj: hoți, prostituate, proxeneți. Visul lui Motke este să se rupă cu orice preț din cloaca care l-a creat, dar trecutul său se întoarce contra lui însuși.

 

___________________________________________________

Regulamentul concursului:

Puteți răspunde în câmpul „Lasă un comentariu” sau prin intrumentele de socializare (din subsolul articolului dedicate concursului: Facebook, Twitter etc).

Extragerea este aleatorie.

Se vor lua în considerare doar răspunsurile cititorilor fideli care apreciază pagina de Facebook a revistei SemneBune aici.

Concursul se desfăşoară în perioada 18-22 mai (ora 13.00).

Câştigătorii vor fi anunțaţi prin UPDATE la acest articol.

 

UPDATE: Câştigătoarele sunt Ana Roxana Gheorghe (o invitaţie dublă la NUNTĂ CU DIVORȚ, luni, 25 mai, ora 19.00, la Teatrul Excelsior) şi Liliana Birsan (o invitaţie dublă la MOTKE HOȚUL, marți, 26 mai, ora 19.00, la Teatrul Mic)

 

 

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.