Câştigă două invitaţii la teatru

de Stat şi SemneBune vă  invită la teatru.

Vă oferim două invitații la spectacolele detaliate mai jos, astfel:

– o invitație dublă la spectacolul … AND JUSTICE FOR ALL! (vineri, 6 martie, ora 20.00, Teatrul Bulandra, sala Liviu Ciulei)

– o invitație dublă la spectacolul PARCHEAZĂ MAȘINA LA HARVARD (sâmbătă, 7 martie, ora 19.00, Teatrul Bulandra, sala Liviu Ciulei)

Pentru a câștiga, trebuie să lăsaţi un comentariu mai jos, în care să ne menţionaţi încă două spectacole care se joacă până la sfârșitul lunii februarie la de Stat.

În comentariu veţi menţiona şi pentru care dintre cele două piese optaţi.

***

Despre cele două spectacole:

Mazl Tov And Justice For All (1)

… AND JUSTICE FOR ALL! – Vineri, 6 martie, ora 20.00, Teatrul Bulandra, sala Liviu Ciulei

Distribuția: Leonie Waldman Eliad, Mihai Ciucă, Roxana Guttman, Nicolae Călugărița, Geni Brenda, Nicolae Botezatu, Arabela Neazi, Veaceslav Grosu, Dorina Păunescu, Cătălin Stelian, Maia Morgenstern, Cabiria Morgenstern

Regia: Andrei Munteanu

Sinopsis: Spectacolul este o comedie cu focurile sale de artificii ale umorului evreiesc şi cântece tradiţionale pline de voioşie. Umorul şi muzica – iată un bagaj minimal pe care oricine îl poate lua cu sine oriunde s-ar duce. Este totodată şi o bună terapie împotriva vicisitudinilor vieţii, pe care evreii au exersat-o îndelung. Cine nu crede, să-ncerce și el! Şi să-şi amintească de vorbele neîntrecutului umorist Şalom Alehem, care spunea: ”Râsul?! Dar râsul este sănătate curată, prescris de orice medic bun!”. ”Mazl Tov… And Justice For All” este  un spectacol spumos în care râdem şi ne bucurăm împreună, ascultând istorioare mai vechi (ca vinul bun!) şi mai noi, precum şi cântece populare evreieşti.

 ***

Parcheaza masina la Harvard

PARCHEAZĂ MAȘINA LA HARVARD – Sâmbătă, 7 martie, ora 19.00, Teatrul Bulandra, sala Liviu Ciulei

Distribuția: Maia Morgenstern, Constantin Dinulescu

Regia: Horea Popescu

Sinopsis: Spectacolul reprezintă o dramă psihologică despre un bătrân şi o femeie în floarea vârstei, între care nu există, aparent, nicio legătură, și care se dovedesc a fi uniţi de meandrele trecutului. Jacob Brackish a fost cândva un exigent profesor de muzică şi de literatură engleză. Este bolnav când angajează pe una dintre fostele sale eleve, ca menajeră. Deşi timida Kathleen vine iniţial pentru a se răzbuna pentru eşecurile trecutului, va ajunge să aprecieze muzica şi pe bătrânul supărăcios de care se îngrijeşte.

***

 

Regulamentul concursului:

Puteți răspunde în câmpul „Lasă un comentariu” sau prin intrumentele de socializare (din subsolul articolului dedicate concursului: Facebook, Twitter etc).

Extragerea este aleatorie.

Se vor lua în considerare doar răspunsurile cititorilor fideli care apreciază pagina de Facebook a revistei SemneBune aici.

Concursul se desfăşoară în perioada 03-05 martie (ora 13.00).

Câştigătorii vor fi anunțaţi prin UPDATE la acest articol.

 

UPDATE: 

Câştigătorii sunt: Ana Cristina Dumitrache (Parchează maşina la Harvard) şi Bookish Style (dacă doreşte să meargă la Mazl Tov and Justice for all, care nu a fost alegerea niciunuia dintre participanţi. În cazul refuzării premiului, el va fi redistribuit).

 

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.