Vă invităm „În vizită la domnul Green”

de Stat şi SemneBune.ro vă invită la premiera piesei „În vizită la domnul Green”.

Puteţi câştiga o invitaţie dublă la acest spectacol (mâine, 3 decembrie, ora 19.00) dacă ne lăsaţi un comentariu mai jos în care să menţionaţi încă o piesă de teatru de acelaşi autor ().

 

ÎN VIZITĂ LA DOMNUL GREEN – Miercuri, 3 decembrie, ora 19.00

Distribuția: Virgil Ogășanu, Tudor Istodor

Regia: Erwin Șimșensohn

Sinopsis: Un bătrân evreu văduv din Manhattan a renunţat să se mai bucure de viaţă, trăind într-o izolare fizică şi spirituală autoimpusă. Întâlnirea cu Ross, un tânăr sofisticat, provoacă incursiuni în trecut, aduce la suprafață vechi secrete de familie și sentimente reprimate. O poveste captivantă cu  final neașteptat și emoționant…

 

În vizită la domnul Green” are o viaţă artistică pe care nu mi-am imaginat-o acum câţiva ani când m-am aşezat la masa de scris pentru a relata această poveste extrem de apropiată, de personală.  Nu am visat vreodată că o sală plină de oameni necunoscuţi vor urmări (aşezaţi) în întuneric piesa mea la Bucureşti. O consider o mare favoare şi o mare responsabilitate. ().

 

In vizita la domnul Green

Regulamentul concursului:

Puteți răspunde în câmpul „Lasă un comentariu” sau prin intrumentele de socializare (din subsolul articolului dedicate concursului: Facebook, Twitter etc).

Extragerea este aleatorie.

Se vor lua în considerare doar răspunsurile cititorilor fideli care apreciază pagina de Facebook a revistei SemneBune aici.

Concursul se desfăşoară în perioada 2-3 decembrie 2014.

Câştigătorul va fi anunțat prin UPDATE la acest articol.

Biletele se vor ridica direct de la locul de desfăşurare a piesei, specificându-se menţiunea concurs SemneBune.ro. Persoană de contact: Oana Monica Nae.

 

Câştigătorul invitaţiei duble pentru această seară este Antonio Anghel. Te rugăm să ajungi cu 15 minute înainte de începerea piesei şi să spui la casa de bilete că ai câştigat concursul SemneBune.ro. Vizionare plăcută!

 

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.