Stele rătăcitoare

Afis - Stele ratacitoare

Trupa Teatrului Evreiesc de Stat vă invită pe data de 2 mai, începând cu ora 19.00, la Palatul Național al Copiilor, la spectacolul ”Stele Rătăcitoare”, în regia artistică a lui Andrei Munteanu.

Spectacolul îi va avea în distribuție pe: Rudy Rosenfeld, Luana Stoica, Alexandra Fasolă / Anka Levana, Cornel Ciupercescu, Veaceslav Grosu, Leonie Waldman Eliad, Nicolae Călugăriţa, Viorel  Manole, Marius Călugăriţa, Geni Brenda, Darius Daradici, Arabela Neazi, Christina Cârcei, Mirela Nicolau, Viorica Bantaş, Ecaterina Ţugulea, Mihai Prejban, Iolanda Covaci, Valentin Roşca / Richard Bownotsky, Maia Morgenstern, Mircea Drîmbăreanu / Nicolae Predica, Mircea Dragoman, Natalie Ester și Nicolae Botezatu. Biletele pentru seara aceasta pot fi achiziționate înainte de spectacol, direct de la Palatului Național al Copiilor, începând cu ora 17:30.

Pentru rezervări sau alte detalii legate de spectacolele TES ne puteți contacta la numerele de telefon 0743.215.998 și 0736.542.360 sau la adresa de e-mail rezervari@teatrul-evreiesc.ro.

Informații suplimentare despre spectacolele Teatrului Evreiesc de Stat găsiți pe site oficial www.teatrul-evreiesc.ro.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andrei Zbîrnea

Avatar
Arnoux MAZ este pseudonimul sub care a semnat articolele de pe SB. Andrei este poet și activist cultural, premiat și antologat în volume de poezie, din 2010. A fost Manager de proiect al Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie”, din 2012 până în 2015. A publicat "Rock în Praga" în 2011 și "#kazim (contemporani cu primăvara arabă)" în 2014 la editura Herg Benet.