Premieră: În parc cu Ana Ularu și Istvan Teglas

In parc_Istvan Teglas_spectacol_de_teatru

Actorul joacă într-un nou spectacol de , intitulat „În parc”, o comedie scrisă și regizată de Radu Iacoban. Spectacolul  în este o invitație în patru ere ale umanității și o privire concretă asupra relațiilor de dragoste dintre 4 cupluri celebre sau mai puțin cunoscute, al căror element comun este o bancă din parc.

Comedia „În parc” va avea primele reprezentații vineri, 4 aprilie, ora 19:00 și duminică, 6 aprilie, ora 22:00 la Godot Cafe-, str. Blănari nr 14. Accesul în sala de spectacol se face în baza rezervărilor la numerele de telefon 0736414244/ 021 3161682 zilnic între orele 12:00 și 19:00. Distribuția spectacolului „În parc” este formată din Ana Ularu/Rodica Lazăr și .

„Pe aceeași bancă se așază epoci diferite. E parcul de lângă noi. E parcul nostru. Sunt simboluri sau personaje reale sau lengendare. Suntem noi întruchipați în poet, rege, criminal, omul ocupat de azi. Suntem noi care ne recunoaștem și avem curajul să ne privim, să ne ironizăm, să ne fim indiferenți. Și să ne iubim. E banca pe care am scris o poezie, pe care am flirtat, pe care am dominat, pe care stăm și dăm un sms. Suntem noi, care aem curajul să fim patetici, incredibili, senini, sinceri și cinici. Suntem noi.„(Rodica Lazăr)

„Ești într-un parc și te uiți în gol la o bancă. Și te gândești că poate acolo într-o zi, Eminescu și Veronica Micle și-au spus vorbe de amor sau că regele Ferdinand și Mița Biciclista puneau țara la cale înainte de primul război mondial sau că Ion Râmaru își dădea întâlnire cu o fată. Și apoi sună telefonul și vezi că e prietenul/prietena care îți spune că întârzie un pic. Și îți amintești de ce ești acolo. De ce ai venit în parc.”(Radu Iacoban)

„O bancă dintr-un parc devine de-a lungul timpului martor la pasiunea dintre un poet național și o Veronica, la spionajul unei Bicicliste pentru un Rege, la îndrăgostirea unui criminal și blazarea unei relații contemporane. Doi actori x patru epoci = 8 personaj savuroase și comice.” (Ana Ularu)

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andrei Zbîrnea

Arnoux MAZ este pseudonimul sub care a semnat articolele de pe SB. Andrei este poet și activist cultural, premiat și antologat în volume de poezie, din 2010. A fost Manager de proiect al Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie”, din 2012 până în 2015. A publicat "Rock în Praga" în 2011 și "#kazim (contemporani cu primăvara arabă)" în 2014 la editura Herg Benet.