FNT 2014 – Daniele Finzi Pasca în România

finzi_pascaRegizorul care a montat „Corteo” la Cirque du Soleil vine pentru prima dată în România

În 2005, Daniele Finzi Pasca concepe şi regizează renumitul Corteo la Cirque du Soleil, spectacol care a fost văzut până azi de peste trei milioane de spectatori.

Un an mai târziu imaginează şi pune în operă a XX-a ceremonie de închidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Torino, producţie pentru care a fost distins cu Swiss Award in the Show Bussiness 2006.

În 2014 Daniele Finzi Pasca a fost solicitat să creeze ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Soci.

 

Anul acesta, pentru prima oară în România, este invitată în Festivalul Naţional de , Compania Finzi Pasca din Elveţia cu spectacolul Donka – O scrisoare către Cehov” în regia lui Daniele Finzi Pasca – eveniment  vizual, un spectacol de dans, acrobaţii, jonglerii şi echilibre fragile extrem de ofertant.

Singurele reprezentații cu spectacolul Donka au loc în zilele de 29 şi 30 octombrie, de la orele 20:30, la sala Studio a Teatrului Naţional Bucureşti.

O întânire care nu trebuie ratată!

Nu pierdeți această unică ocazie de a vă întâlni cu regizorul Daniele Finzi Pasca și spectacolul său „Donka – O scrisoare către Cehov”, considerat de către săptămânalul britanic The StageThe Best Performance” şi „The Greatest Moment of  the Year 2012”.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.