Demonul iubirii – astăzi la Green Hours

ASTĂZI, Miercuri, 3 decembrie, ora 20.00
Teatrul LUNI de la Green Hours prezintă:


un show dat dracului

10329868_867978886565726_1923275397711806648_ocu: Teodor Ghiță

– „Un show dat dracului” – reuneşte experienţele unui personaj misterios, D., la întâlnirea cu diferitele tipologii umane, scena devenind, firesc, terenul neutru în care se vor „intersecta” toate aceste întâlniri.

Spectacolul, lipsit de convenţii, redă cu mult „tact comic” o sumedenie de locuri comune în societate: iubire, neputinţă, slăbiciuni, câştiguri, dezechilibre sau pasiuni.

Vocea lui Teodor Ghiţă reface în faţa publicului diferite „puzzle-uri” sociale în care publicul va „descifra”, într-un tablou dinamic, personaje precum „cuceritorul”, „adolescentul”, „nebunul” sau „demoazela.”

…„Un show dat dracului” dar si provocator, în sensul bun, pentru orice audienţă, îşi propune să devină un spectacol care se va relua de fiecare dată diferit, urmărind evoluţia unui personaj care se transformă în funcţie de influenţa societăţii.

intrare: 20 lei
rezervări: 0788 452 485 / teatru@greenhours.ro

 

Aici puteţi citi cronica spectacolului.

Demon-3

Sursa foto aici

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.