Faceţi primul pas către Teatrul de Artă!

 şi SemneBune vă  invită la teatru.

Vă oferim o invitație dublă la spectacolul ”Fă tu primul pas” (Vineri, 12 decembrie).

Pentru a câștiga, trebuie să lăsaţi un comentariu mai jos, în care să ne enumeraţi încă două piese care se joacă pe scena Teatrului de Artă în această stagiune.

Vor fi luate în considerare doar răspunsurile participanţilor care apreciază pagina de Facebook a Teatrului de Artă şi a revistei SemneBune.

 

Fa_tu_primulVineri, 12 decembrie | ora 20.15

Fă tu primul pas! de Jean Claude Carriere, cu Raluca Aprodu şi Marius Călugăriţa.Regia:

O comedie romantică surprinzătoare, plină de farmec şi extrem de vie despre întâlnirea a doi oameni total diferiţi. Refuz, seducţie, fugă, atracţie şi mult umor .

Jean Claude Carriere, unul dintre cei mai importanţi dramaturgi şi scenarişti francezi ai momentului, câştigător a numeroase premii, printre care Oscar, Bafta, Cesar şi Cannes. Este autor a peste 130 de scenarii de film dintre care fac parte Cyrano de Bergerac şi The Unbearable Lightness of Being.

 

 

 

 

Regulamentul concursului:

Puteți răspunde în câmpul „Lasă un comentariu” sau prin intrumentele de socializare (din subsolul articolului dedicate concursului: Facebook, Twitter etc).

Extragerea este aleatorie. Se vor lua în considerare doar răspunsurile cititorilor fideli care apreciază pagina de Facebook a revistei SemneBune şi a Teatrului de Artă.

Concursul se desfăşoară în perioada 8-10 decembrie 2014 (ora 13.00).

Câştigătorul va fi anunțat prin UPDATE la acest articol.

Biletele se vor ridica direct de la casa de bilete a Teatrului de Artă, specificându-se menţiunea concurs SemneBune.ro. Participarea la spectacol trebuie confirmată prin e-mail la rezervari @ teatruldearta . ro (în cazul câştigării concursului).

Vă aşteptăm în fiecare săptămână cu invitaţii noi la teatru.

 

UPDATE:

Câştigătorul este Andrei Radu. Te rugam să confirmi participarea la spectacol printr-un comentariu şi printr-un mail la adresa rezervari [at] teatrulderta . ro

Invitaţia (dublă) te aşteaptă la casa de bilete a Teatrului de Artă (cu 15 minute înainte de spectacol).

 

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.