Câștigă pentru puștiul tău favorit

de scris minciuni!

Generala_3Chiar dacă nu ești părinte sau bunică, poți cîștiga una din cele 3 (trei) cărți puse în joc de către Ed. Corint Junior. Poți fi vecină sau mătușă, ori un binefăcător pentru puștiul tău favorit de pe stradă. Ce trebuie să faci? Simplu: scrie cea mai gogonată minciună (cât se poate de credibil!) și prin tragere la sorți poți oferi cartea în dar. Scrie cea mai aberantisimă miniciunică și o vom premia.

Cel mai mare mincinos din lume (Generala, vol. 3)

Fragment din carte găsiți aici.

Despre autor:

James Patterson a fost ales de copiii din Statele Unite ale Americii ca Autorul Anului în 2010, în cadrul Children’s Choice Book Awards. Multe dintre cărţile sale au devenit bestselleruri internaţionale, printre care seriile Maximum Ride (publicată de Editura LEDA), Vrăjitor şi vrăjitoare (publicată de Editura LEDA), Daniel X, precum şi seria de romane poliţiste al cărei personaj principal este Alex Cross. Scriitorul locuieşte în Florida.

 

Nu trebuie decât să răspundeți  în câmpul Recomandați pe Facebook (sau prin comentariu). Dacă nu folosiți nici un instrument de socializare (Facebook, nici G+, nici Twitter, Linkedin), puteți răspunde completând câmpurile din Lasă un răspuns.  Concursul se desfăşoară în perioada 8 octombrie – 15 octombrie a.c. (ora 23:59). Câştigătorul va fi anunțat prin update la acest articol până miercuri, 16 octombrie.

Pentru a intra în posesia premiului, cel anunţat ca fiind câştigător va trimite un mail pe adresa arnoux@semnebune.ro, conţinând adresa poştală şi un număr de telefon. E-mail-ul trebuie trimis într-un interval de maximum 10 zile de la anunțarea câștigătorului pe site. Pentru câştigătorii din Bucureşti, premiul se înmânează personal.

Succes mincinoșilor! 😀

 

UPDATE:

Câștigătorii (mincinoșii) acestei ediții (prin extragere aleatorie):

– Minora Maxim

– Dorina

– Alina S

Felicitări! 🙂

 

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.

Comentarii

 1. Va spun eu o mare minciuna. Alexandra ne-a mintit anterior, atunci cand a scris ca Mos Craciun nu exista! L-am vazut eu prin oras intr-un taxi…

 2. Mami, te rog, cumpara-mi un calculator, ca-ti promit ca numai o sa-mi fac temele pe el, si din cand in cand ma mai joc cu el sah!

 3. Sunt palidă și mi-e frică să scriu.
  Am să citez din memorie de azi la cimitir fără să mai povestesc ceea ce mi s-a întamplat. „Ieri am trecut prin piața de flori. Zilnic îmi iau un fir de orice fel – ce-mi face cu ochiul în ziua aia. Ieri, ca de obicei, doream să iau ceva deosebit. Am găsit ceva albastru indigo. Am extras firul din snop și am venit pe jos spre casă.
  La Cimitirul Eroii Revoluției am traversat și am intrat să-mi aprind o lumânare. Am scăpărat chibritul și fitilul a început să ardă cu flacără mică, de frig. M-am băgat în cripta de la figura 19 și am stat pînă acum. Eu aici locuiesc de 23 ani. La revedere!”
  Am frică de Dumnezeu, nu vă mint! Asta mi s-a-ntâmplat azi, de dimineață, într-o conversație cu un tînăr albinos…

 4. Buni, stii ce-am visat azi?
  No, ce maica?
  Buni, se fasea ca nu ma mai trezeam aici, ci in alt pat si in alta camera unde erau stelute multe multe si verzi si roz si-albastre si toate sclipaiau in intuneric si formau asa copaci si zane si caluti din acei cu corn in frunte si care incepeau sa alerge si sa rada in jurul meu.. si mai erau si multe flori din acadele si totul era ca in ceruri. Si mie mi-era frig de cand am fost ieri la gradi si doamna n-a dat drumul la soba ca sa faca iconomie zicea ea…si stii ca mi-a fost frig si cand am venit de-am baut ceai de la tine, din acela cu miere multa;) si buni, era asa frumos in vis incat nu mai vroiam sa ma intorc acasa, aici la noi..si-atunci a venit un ingelas si mi-a zis „dragul nostru, e bine ca vrei sa ramai aici la noi in cer dar inca nu-i timpul si mai trebe sa inveti si sa citesti muulte multe carti pana sa revii aici. Asa ca acum coboara si dormi linistit tooata ziua si bunica va fi alaturi de tine sa iti citeasca povesti si sa-ti aduca felii de miere si ceai, ca tu sa te faci mare si intelept. Si numai atunci, dupa muulti ani, cand vei reusi s-ajungi ca bunica ta, vei reveni aici!”..Asa mi-o zis injerul buni, ca sa nu merg azi la gradi, dar mie nu mi-e frig si nu am glipa si vreau sa merg sa invat repede sa ajung inapoi acolo la ei. Ma lasi buni sa merg azi la gradi, te roog?

  si continuarea
  ” Nu dragul lui buni, stai linistit, ai vazut ce-ai visat, trebuie sa stai cuminte si sa dormi si-ti va citi buna cate-n luna si-n stele..si-apoi oi ave tu vreme s’ajungi colo Sus ‘napoi cand o canta cucu la nea take de la prefectura..Las ca-ti aduce buna ceai si turta dulce cu miere cum numai eu stiu sa fac, pentru puiul meu. Stai cuminte azi acasa, ca vorbesc eu cu mama ta sa nu te duci, dragule ca esti bolnavior. Uite acus vorbeste buna..”